Un deținut din SUA, plasat în celulă cu bărbatul care i-a abuzat sora. Finalul a fost tragic

2 luni in urmă 18

Shane G, 26 de ani, și-a ucis colegul deținut când a aflat acesta a violat-o pe sora sa. Americanul și-a recunoscut fapta, comisă în iunie anul trecut, și a primit o condamnare de 24 de ani, după ce e pledat vinovat pentru crimă de gradul doi, scrie ziarul Washington Post, preluat de Blick.

Airway Heights Corrections Center, Spokane, Washington. Shane G este închis, după ce a rănit un ofițer. Este plasat în aceeași celulă cu Robert M. 70 de ani, care execută o condamnare de 43 de ani pentru molestarea minorilor și pornografie infantilă.

Cei doi deținuți se acomodează unul cu celălalt, se împrietenesc și încep să-și povestească „petele” din trecut.

Nu durează mult până când Shane realizează cine este Robert. Violatorul surorii sale mai mici!

A cerut să fie transferat, dar cererea nu i-a fost aprobată

„Îmi spunea cu detalii ceea ce se întâmplase și ce făcuse. Furia mea creștea cu cu fiecare zi petrecută împreună”, a declarat, ulterior, Shane G.

Bărbatul de 26 de ani solicită imediat conducerii penitenciarului un transfer în altă celulă, însă cererea sa nu este luată în considerare.

La un moment dat, nu a mai suportat. Fost pugilist de performanță, el-a atacat pe Robert într-o zonă comună a închisorii. Întâi l-a lovit de un scaun de oțel, apoi a urmat o ploaie de pumni. Bătrânul de 70 de ani nu a supraviețuit și a murit câteva zile mai târziu, în spital.

„Mi-e rușine de fapta mea, dar am fost pus într-o situație în care nu aș vrea să ajungă altcineva ”, a declarat Shane, pe 9 august, după ce și-a aflat condamnarea: 24 de ani de închisoare pentru crimă de gradul doi.

Foto: Shutterstock


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă