Un deținut din Germania s-a îndrăgostit de psihologul închisorii, iar după liberare s-a dus peste ea și a violat-o timp de 12 ore

2 luni in urmă 2

Patrick H., 24 de ani, a fost închis la penitenciarul din Rheinbach, landul Renania de Nord-Westfalia Germania, pentru jaf și vătămare corporală. Liberat în luna mai a anului trecut, bărbatul s-a dus peste femeia de 34 de ani care îl consiliase pe perioada detenției și a supus-o unor chinuri greu de imaginat, informeaz Bild. Acum, fostul deținut a compărut din nou în fața Tribunalului Regional din Bonn.

Potrivit rechizitoriului, Patrick H. a intrat în apartamentul femeii prin balcon, în jurul orei 4.30, în noaptea de 20 august a anului trecut. A lovit-o pe psiholoagă și apoi a violat-o de patru ori. Chinuirile femeii au durat, în total, 12 ore.

Psihiloagă a reușit, a doua zi, să meargă la poliție și l-a denunțat pe Patrick H.

Avocatul acuzatului, Markus Kluck, oferă altă versiune: ”După liberarea sa din mai, clientul meu și femeia au avut relații sexuale consensuale. El nu a comis fapta de care este acuzat”.

Patrick H. pretinde că s-a întâlnit de mai multe ori cu cea care îl consiliase și între ei se înfiripase o relație. Numai că, potrivit rechizitoriului, femeia a vrut să pună capăt relației, de orice natură, iar bărbatul nu a vrut să accepte. Cu consecințe dramatice.

Foto: www.jva-rheinbach.nrw.de

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă