Un deținut a fost plasat în celulă cu bărbatul care i-a abuzat sora: „Îmi spunea cu detalii ceea ce se întâmplase, iar furia mea creștea cu fiecare zi”

2 luni in urmă 38

14 persoane, arestate în cazul permiselor ilegale din Suceava. DNA a găsit bani și bunuri de 1 milion de euro14 persoane, arestate în cazul permiselor ilegale din Suceava. DNA a găsit bani și bunuri de 1 milion de euro
  • Un deținut din SUA a fost plasat în celulă cu bărbatul care i-a abuzat sora.
  • Tânărul a aflat cine îi este coleg de celulă în momentul în care acesta s-a lăudat cu crimele comise.
  • Shane nu a mai suportat și l-a atacat pe violator într-o zonă comună a închisorii.

Uneori, viaţa bate filmul. Un deținut din SUA a fost plasat în celulă cu nimeni altul decât bărbatul care i-a abuzat sora mai mică.

Shane Goldsby, în vârstă de 26 de ani, și-a ucis colegul după ce a aflat că bărbatul cu care împarte celula, Robert Munger, i-a abuzat sora, scrie Daily Mail.

Tânărul nu a știut cine îi este coleg de celulă până în momentul în care acesta a început să se laude cu crimele făcute.

„Îmi spunea cu detalii ceea ce se întâmplase și ce făcuse. Furia mea creștea cu fiecare zi petrecută împreună”, a declarat Shane G.

Tânărul a cerut să fie transferat, dar cererea nu i-a fost aprobată. La un moment dat, Shane nu a mai suportat și l-a atacat pe violator într-o zonă comună a închisorii. Întâi l-a trântit la pâmânt, după care l-a lovit cu pumnii de 14 ori. Bărbatul nu a supraviețuit și a murit câteva zile mai târziu, în spital.

„Mi-e rușine de fapta mea, dar am fost pus într-o situație în care nu aș vrea să ajungă altcineva”, a declarat Shane, după ce a fost condamnat la 24 de ani de închisoare pentru crimă de gradul doi.

Shane Goldsby a fost reținut, după ce a rănit un ofițer, iar Robert Munger, în vârstă de 70 de ani, a fost condamnat la 43 de ani de închisoare pentru abuz sexual asupra copiilor și posesie de pornografie infantilă.

“He kept … giving me details about what happened and what he did. About the photos and videos of him doing this stuff, and it was building up,” Shane Goldsby told KHQ. https://t.co/w4cWjjP4dQ

— Leon Dash (@DashDeCosta) August 9, 2021

The post Un deținut a fost plasat în celulă cu bărbatul care i-a abuzat sora: „Îmi spunea cu detalii ceea ce se întâmplase, iar furia mea creștea cu fiecare zi” appeared first on Aleph News.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă