Un deputat AUR, dat de gol în timp ce vota cu două mâini la legea bugetului de stat pe 2021: „AUR FURĂ. Al treilea deputat prins că votează cu mai multe cartele”

2 luni in urmă 2

În timp ce se votau amendamentele depuse la legea bugetului de stat pe anul 2021, au fost surprinși de câțiva parlamentari ce au încercat să fure voturi. Este vorba despre parlamentari de la PSD și AUR. În noaptea de luni spre marți, au fost surprinși de către colegii lor de la USR PLUS în timp ce votau la două mâini.

Parlamentari prinși votând la două mâini

Senatorul USR PLUS, Irineu Darău a postat pe pagina sa de Facebook  înregistrare video în care putem remarca faptul că un deputat AUR votează în locul unui coleg. Este vorba despre Ciprian Titi Stoica. Pe Facebook, Irineu Darău a spus că l-a surprins pe Emanuel Ungureanu, parlamentar PSD, cum votează la două mâini.

„Târziu în noapte, încă dezbatem și votăm bugetul pentru anul 2021, într-o ședință prelungită de plen reunit. Emanuel Ungureanu a demonstrat cum un parlamentar PSD vota la două mâini. Nici AUR nu se lasă mai prejos: l-am surprins pe Ciprian-Titi Stoica, parlamentar AUR, făcând același lucru. Ce bine ar fi să nu avem hoție măcar în Parlament!”, a scris Darău pe Facebook.

Ulterior, un alt parlamentar USR PLUS, Filip Havârneanu, a postat pe pagina sa, o înregistrare asemănătoare. De data aceasta, un alt parlamentar AUR a fost surprins cum votează în locului unui coleg de-al său de partid.

”Nu vă supărați, se votează la o singură cartelă. Este al nouălea vot pe care-l dați la două cartele. Nu se poate”, îi atrage el atenția colegului de la AUR.

În postarea sa, Havârneanu susține că este al treilea deputat prins că votează cu mai multe cartele în doar jumătate de oră.

”AUR FURĂ și îmi explică de ce este în regulă. Al 3lea deputat prins în ultima jumătate de oră că votează cu mai multe cartele. Repede au sărit și colegii lui să îi ia apărarea că totul este normal, așa se face. Am sperat că AURUL doar votează cu PSD, nu că le-au luat și din metehnele vechi. Trist. Acesta nu este Parlamentul în care vreau să fiu!”, a scris Havarneanu pe Facebook.

De asemenea, Emanuel Ungureanu, deputat USR, a surprins pe altcineva în timp ce încerca să fure voturi. Este vorba despre o deputată PSD ce încerca să voteze în locul unei colege.

„Complet ilegal, o doamnă deputat de la PSD votează și pentru colega de bancă, cu încălcarea flagrantă a Regulamentului. Pur și simplu nu se pot abține să nu încalce legea pesediștii…”, a scris Emanuel Ungureanu, luni seara, pe Facebook.

The post Un deputat AUR, dat de gol în timp ce vota cu două mâini la legea bugetului de stat pe 2021: „AUR FURĂ. Al treilea deputat prins că votează cu mai multe cartele” appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă