Un delfin a fost găsit mort, pe plaja din Costineşti. De vină ar fi plasele pescarilor

2 luni in urmă 25

De Mihaela Uretu.
Publicat: 13.08.2021, 15:07.
Actualizat: 13.08.2021, 15:07

Un delfin a fost descoperit mort, joi, pe o plaja din Constanta, iar, potrivit biologilor marini, cel mai probabil, mamiferul şi-a pierdut viaţa din cauza plaselor aruncate de pescari in larg.

  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator

Animalul a fost descoperit în zona plajei de langa epava din Costineşti de un turist care a trimis imaginile pe Fii Observator. Delfinul a fost preluat de echipa Mare Nostrum pentru examinare şi pentru stabilirea cauzei morţii.

Delfinul, un mascul tânăr spun specialiştii, măsura 1,67 m şi avea urme de la coadă până la cap, dar și în zona dinților, semn că a fost prins în plasele pescarilor și s-a luptat să scape. Au fost luate probe. Animalul este mort, cel mai probabil, de câteva zile, au mai precizat biologii marini de la Mare Nostrum.

Incidentul vine după ce în luna iulie mai mulţi şerpi au semănat panică printre turiştii din diferite staţiuni de la malul Mării Negre.

Duminică, la malul Mării Negre se desfăşoara Ziua Marinei. Sărbătorită din anul 1902, Ziua Marinei Române a ajuns la cea de-a 119-a ediție și, pentru al doilea an consecutiv, cel mai mare eveniment al marinarilor va fi marcat de contextul pandemiei COVID-19.

- material realizat cu informații și imagini obținute de reporterul Observator Andreea Filip și furnizate de martori pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă