Un curier pe bicicletă a continuat să livreze mâncare în ciuda inundaţiilor devastatoare din SUA. Imaginile au devenit virale

1 lună in urmă 32

Imaginile cu un curier care a continuat să meargă prin apă, în Brooklyn, în timpul inundațiilor, pentru a ajunge la adresa de livrare, au atras reacţii pe Twitter.

Un curier pe bicicletă a continuat să livreze mâncare în ciuda inundaţiilor devastatoare din SUA. Imaginile au devenit virale

Un curier pe bicicletă a continuat să livreze mâncare în ciuda inundaţiilor devastatoare din SUA. Imaginile au devenit virale

Twitter/UnequalScenes

Bărbatul care livrează mâncare a fost surprins în Brooklyn în timp ce se chinuia să traverseze o stradă inundată, cu bicicleta pe care era agăţată sacoşa cu comanda.

Gestul bărbatului i-a surprins pe trecători şi a atras atenţia internauţilor, care îl caută pentru a-l recompensa.

And through it all! @Grubhub delivery still out there bringing your dinner #ida #flooding #brooklyn pic.twitter.com/2baP69JXhW

— Unequal Scenes (@UnequalScenes) September 2, 2021

Inundaţiile care au afectat patru state din nord-estul Statelor Unite au ucis cel puţin 44 de persoane, în condiţiile în care rămăşiţele uraganului Ida au dezlănţuit ploi torenţiale care au inundat liniile de metrou din New York şi au împiedicat zborurile.

Guvernatorii din New York şi New Jersey au cerut locuitorilor să rămână acasă, în timp ce echipajele lucrau pentru a curăţa drumurile şi a restabili serviciile de metrou şi legăturile feroviare care deserveau milioane de rezidenţi.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

 „Ăsta e al ei că e mai mic, ăla mai mare e al maimuţoiului. Le arăt eu bătaie de joc”

1

Un bărbat din Cluj s-a filmat într-un live pe Facebook, în timp ce oferea 10.000 de lei, pentru a fi dus în Germania să-şi omoare fosta iubită, dar şi pe noul său iubit. În imagini, bărbatul de 57 de ani apare alături de două cuţite, unul pentru femeie şi celălalt pentru bărbatul de origine germană.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă