Un cuplu a murit, după ce a stat timp de trei zile blocat într-o maşină, după un accident rutier. Poliţia din Scoţia a ratat apelul

1 lună in urmă 34

De Monica Palade.
Publicat: 07.09.2021, 13:13.
Actualizat: 07.09.2021, 13:13

O tânără mamă a murit, după ce a fost lăsată prinsă între fiarele unei maşini timp de trei zile, alături de partenerul său care, de asemenea, şi-a pierdut viaţa.

Galerie (7)

Un cuplu a murit, după ce a stat timp de trei zile blocat într-o maşină, după un accident rutier. Poliţia din Scoţia a ratat apelul

Profimedia

Deşi accidentul a fost raportat la poliţie, oamenilor legii le-au trebuit trei zile ca să răspundă şi să scoată perechea din autoturism.

Poliţia din Scoţia a recunoscut că a contribuit la moartea tinerei Lamara Bell, care era încă vie în momentul când au ajuns la locul accidentului. Aceasta a pledat, marţi, vinovată la Înalta Curte din Edinburgh, după moartea lui John Yuill, 28 de ani, şi Lamara Bell, 25 de ani, după accidentul care a avut loc pe M9, în apropiere de Stirling, în iulie 2015.

Au rămas blocaţi între fiarele maşinii

Maşina tinerilor a ieşit de pe autostradă şi se afla în partea de jos a unui terasament în apropiere de o intersecţie, unde au fost lăsaţi între 5 și 8 iulie 2015.

Când poliţiştii au sosit, în sfârşit la locul incidentului rutier, Yuill era mort, iar Bell se afla în stare critică, murind patru zile mai târziu în spital. Apelul despre accident nu a fost înregistrat în sistemul IT al poliţiştilor, drept pentru care nu a fost un răspuns propmpt din partea autorităţilor.

Poliţia a recunoscut că Bell şi Yuill au rămas fără ajutor şi că eșecul său „a contribuit în mod material” la moartea femeii pe 12 iulie a aceluiaşi an la Spitalul Universitar Queen Elizabeth din Glasgow.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

„Am încercat să îl opresc, dar nu am putut”. Adolescentă lipsită de putere, violată în largul mării, la doi paşi de plaja plină de turişti, în Marea Britanie

1

Adolescentă de 15 ani a fost violată în faţa a mii de oameni, fără ca nimeni să îşi dea seama de acest incident. Agresorul a abuzat sexual tânăra, în largul mării, în apropierea unei plaje pline ochi din Bournemouth, Marea Britanie.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă