Un cunoscut preot din București, reținut pentru agresiune sexuală. Anunțul polițiștilor

1 săptămână in urmă 15

Sambata, 17 Septembrie 2022, ora 17:44

30 citiri

Preotul Visarion Alexa a fost reținut după ce o femeie a reclamat că a agresat-o sexual.

”În data de 17 august a.c., poliţişti din cadrul Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București - Secția 20 Poliție au fost sesizați, prin plângere, de către o femeie, despre faptul că un bărbat, în vârstă de 46 de ani, ar fi agresat-o sexual”, au transmis polițiștii într-un comunicat.

Visarion Alexa este preot la Biserica Pogorârea Sfântului Duh, Sfântul Nicolae - Militari.

În urma investigațiilor, bărbatul a fost dus la audieri pe 16 septembrie și, ulterior, a fost reținut pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infractiunii de agresiune sexuală.

Sâmbătă, bărbatul a fost dus în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă.

”Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se mai arată în comunicatul polițiștilor.

Preotul Visarion Alexa este cunoscut pentru aparițiile sale publice la radio și TV și prin comentariile sale de pe rețelele de socializare.

Citeste si:

Agresiuni sexuale la coada de la catafalcul reginei Elisabeta a II-a. Un tânăr a fost arestat

Două femei ar fi fost victime ale unor agresiuni sexuale în timp ce aşteptau la coadă pentru a trece prin dreptul catafalcului pe care se află sicriul cu rămăşiţele reginei Elisabeta a...

Klaus Iohannis se întâlnește cu Regele Charles al III-lea. Șeful statului, invitat la recepția de la Buckingham Palace

Președintele Klaus Iohannis se întâlnește duminică, 18 septembrie, cu Regele Charles al III-lea. Potrivit programului anunțat de Administrația Prezidențială, șeful statului va...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă