Un cunoscut om de televiziune a pierdut un pariu incredibil după plecarea lui Messi de la Barcelona » Ce trebuie să facă jurnalistul

2 luni in urmă 18

Articol de GSP - Publicat joi, 05 august 2021, 22:38 / Actualizat joi, 05 august 2021 22:45

Josep Pedrerol, un prezentator spaniol a pierdut un pariu făcut încă din noiembrei anul trecut, în care declara că dacă Leo Messi și Sergio Ramos părăsesc Barcelona, respectiv Real Madrid, acesta își va da demisia de la postul de televiziune unde activează.

După ce Leo Messi a părăsit FC Barcelona, jurnalistul sportiv Josep Pedrerol trebuie să ia o decizie în cazul viitorului său: dacă demisionează sau nu.

În noiembrie 2020, la un post TV spaniol, acesta declara: „Messi este liber în două luni. Ramos poate semna cu cine vrea și el în două luni . Leo s-a săturat de Griezmann, iar Florentino nu îi prelungește 2 ani lui Ramos.

 Messi este cel mai bun de la Barcelona, iar Ramos este cel mai bun de la Madrid. O să spun ceva: Dacă pleacă amândoi, voi demisiona”.

— El Chiringuito TV (@elchiringuitotv) November 12, 2020

Acum, cu Sergio Ramos ajuns la  PSG și cu anunțul neașteptat al plecării  lui Messi de la Barcelona, Pedrerol va trebui să decidă ce să facă cu viitorul său. 

Pentru început, contul oficial al lui El Chiringuito a anunțat la câteva minute după comunicatul catalanilor că prezentatorul își suspendă vacanța pentru a fi responsabil de program de joi până vineri.

— El Chiringuito TV (@elchiringuitotv) August 5, 2021

Leo Messi, afectat de anunțul celor de la Barcelona

Leo Messi a fost foarte afectat de vestea că nu poate continua la Barcelona. Clubul l-a informat prin intermediul tatălui și impresarului său, Jorge Messi. Până în acest moment nu au fost demarate negocieri cu niciun club, informează postul de radio catalan Rac 1. 

Joan Laporta va susține vineri o conferință de presă, pentru a explica detaliat situația contractului lui Messi.

Leo Messi NU va mai continua la Barcelona! Anunțul oficial

Deși clubul și jucătorul au ajuns la un acord cu intenția clară de a semna astăzi un nou contract, acest lucru nu se poate întâmpla din cauza obstacolelor financiare și structurale. În aceste condiții, Messi nu poate rămâne la Barcelona. Ambele părți regretă acest lucru. Barcelona își exprimă gratitudinea pentru tot ceea ce a reprezentat jucătorul Messi. Îi dorim mult succes în continuare, atât în viața personală, cât și la noua echipă 
- Comunicat FC Barcelona

Citește alte știri despre plecarea lui Messi de la Barcelona:

5 posibile destinații pentru Messi, după ce acesta s-a despărțit oficial de Barcelona

Messi, dărâmat după anunțul celor de la Barcelona! Cum i-au transmis vestea

Playtech: Declarația cu care Anamaria Prodan îl va ÎNFURIA pe Reghecampf. Impresara a dat cărțile pe față


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă