Un criminal deosebit de periculos, căutat de autoritățile din Spania, prins de polițiștii din București

1 săptămână in urmă 20

Poliția Română a anunțat, joi, că polițiștii din București au prins un cetățean francez, în vârstă de 35 de ani, era urmărit internațional la solicitarea autorităților spaniole, pentru infracțiunea de omor.

Pe 27 februarie 2021, bărbatul, împreună cu alte persoane, ar fi lovit o persoană, până când a decedat, ulterior, abandonând-o pe marginea unei autostrăzi, ca totul să pară un accident. Individul a fost prins, miercuri, de polițiștii din București.

„Acțiunea de identificare și prindere s-a desfășurat cu sprijinul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, Direcției Operațiuni Speciale și Unității Centrale de Analiză a Informațiilor, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București”, spun, joi, reprezentanții Poliției Române.

Individul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, iar procurorul de serviciu a dispus reținerea acestuia, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unui judecător din cadrul Curții de Apel București, cu propunere de arestare preventivă, în vederea predării.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă