Un copil din centrul de plasament din Mehedinți, lovit de educatoare. Femeia a fost concediată

2 săptămâni in urmă 41


Copilul de 7 ani este lovit de educatoare chiar în fața colegilor săi, după care este scos din sala respectivă. Incindetul a fost surprins de camerele de supraveghere și au ajuns și în atenția D.G.A.S.P.C. Mehedinți. Instituția a concediat-o pe femeie și a depus o plângere la Parchet, informează ziarul local Actual de Mehedinți.


În imaginile surprinse de camera de supraveghere se observă cum femeia se ridică de pe scaun și îl lovește pe copilul de 7 ani, după care îl împinge spre ieșire. Momentul a avut loc chiar sub privirile altor copii, informează ziarul Actual de Mehedinți.


Femeia l-ar fi bruscat pe copil pentru că ar fi jignit-o mai precizează sursa citată. Imaginile surprinse de camere au ajuns și în atenția șefilor instituției.


„Astfel de fapte, deși o cutumă în centrele pentru copii, încep să fie descoperite și încep să se ia și măsuri”, a declarat Adrian Bidilici, director D.G.A.S.P.C. Mehedinți, potrivit Antena 3.


De asemenea, imediat ce au văzut filmarea, șefii instituției au concediat-o pe angajată și au formulat o plângere pe care au trimis-o Parchetului.


Reprezentanții IPJ Mehedinți au declarat pentru ziarul Libertatea că plângerea nu a ajuns și pe masa poliției, cazul fiind instrumentat de procurori.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă