Un copil de trei ani din Mangalia, ucis de câinele familiei. Polițiștii au deschis dosar penal

4 săptămâni in urmă 20


Tragedia a avut loc astăzi, 4 noiembrie, în Mangalia, județul Constanța. Un băiețel în vârstă de trei ani a murit după ce a fost mușcat de cap de propriul câine deținut de familie. În urma incidentului, polițiștii au deschis un dosar penal, informează publicația locală Ziua de Constanța.


Potrivit sursei citate, câinele este rasa presa canario și are cinci ani. Animalul era închis într-un țarc, iar bunica copilului a mers să îl hrănească. În acel moment, băiatul s-a strecurat printre picioarele acesteia. Animalul s-a speriat și a sărit la copil, mușcându-l de cap.


Rudele copilului au sunat imediat la 112, dar medicii ajunși la fața locului nu l-au mai putut salva pe copil.


Potrivit anchetatorilor, câinele era înregistrat. În cauză a fost întocmit dosar penal, polițiștii și procurorii urmând să ia măsurile care se impun în acest caz.


Incidentul vine după ce săptămâna trecută, o familie din Arad a fost atacată de propriii câini. O femeie a fost mușcată de unul dintre cei doi câini ai familiei. Animalul l-a atacat apoi și pe soțul ei care îi sărise în ajutor, după care și cel de-al doilea câine din gospodărie a devenit agresiv.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă