Un copil de cinci ani din Lunca Bradului a murit după ce un copac smuls de furtună a căzut peste el. Un altul se află în stare gravă la spital

2 luni in urmă 42

O fetiță de cinci ani din Lunca Bradului, județul Mureș, și-a pierdut viața sâmbătă 31 iulie după ce un copac smuls de furtună a căzut peste ea. În accident a fost surprins și o fetiță de șase ani, care a fost preluată cu o ambulanță SMURD.

Potrivit ISU Mureș, un copac smuls de furtună a căzut peste trei persoane în comuna Lunca Bradului, una dintre virtime, o fetiță de cinci ani, pierzându-și viața.

La locul accidentului au intervenit pompieri militari de la Punctul de Lucru Deda, Salvamont Mureș, SMURD Deda și două ambulanțe SAJ.

„În urma recunoașterii s-a constatat că sunt trei victime. O persoană de sex feminin de aproximativ 34 de ani cu fractură la umăr preluată de ambulanță SAJ, o fetiță de aproximativ 6 ani cu traumatism craniu cerebral și de sold conștientă preluată de ambulanță SMURD și o altă fetiță de aproximativ 5 ani surprinsă sub copac cu traumatism craniu cerebral deschis. Din nefericire acesta a suferit leziuni incompatibile cu viața”, a informat ISU Mureș.


Citeste si:

Peste 100 de solicitări pentru intervenţia pompierilor în urma unei furtuni la Dej. Acoperișurile, spulberate ca niște bucăți de carton VIDEO

Avertizare meteo de furtuni severe în București

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă