Un copil de 7 ani din Reghin a murit, iar fratele lui este în stare gravă, după ce casa în care locuiau a fost cuprinsă de flăcări

1 săptămână in urmă 35

Incendiul a izbucnit miercuri noaptea, în jurul orei 23:30, iar alarma a fost dată de vecini care au sunat la 112. Cei doi copii și un bărbat au fost scoși din flăcări de pompieri, deoarece oamenii nu se puteau apropia prea mult. Din păcate, la spital copilul de 7 ani a murit din cauza arsurilor grave, scrie ziarul local Zi de Zi.

Flăcările au cuprins cu repeziciune casa aflată pe strada Călăraşilor din municipiul Reghin, județul Mureș, iar în momentul în care au ajuns pompierii flăcările erau uriașe, însă au intrat în casă pentru a-i salva pe cei doi copii de 7, respectiv 10 ani și pe ruda lor de 65 de ani.

„Era dezastru, au explodat sticlele, geamurile, am vrut sa intru dupa ei în casă dar nu se mai putea. Eu am ieșit afară și am strigat să iasă toți afară din casă. Eu nu dormeam, noi i-am trezit pe toți, am ieșit și am luat buteliile, am facut ce am putut”, a spus un martor pentru Antena 3.

Băiatul de șapte ani a fost resuscitat, dar nu a mai putut fi salvat. Fratele lui și bunicul lor au ajuns la spital în stare foarte gravă.

Potrivit unor martori, incendiul ar fi izbucnit în urma unui scurtcircuit electric.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă