Un copil de 4 ani a fost mușcat de un câine Amstaff, într-un parc din Cluj-Napoca

2 săptămâni in urmă 1

Un copil de patru ani a fost mușcat de un câine în Parcul Central Simion Bărnuțiu din Cluj-Napoca. Incidentul s-a petrecut marți, în jurul orei 13.00.

Câine Amstaff ținut în lesă, în parc

Un copil de 4 ani a fost mușcat de un câine Amstaff, într-un parc din Cluj-Napoca

Hepta

Copilul se afla în parc alături de mama lui, atunci când a fost atacat de un câine lăsat fără lesă și botniță.

Copilul se afla în parc alături de mama lui, atunci când a fost atacat de un câine din rasa Amstaff care nu era asigurat cu lesă și botniță, conform prevederilor legale pentru acea categorie de patruped.

”La data de 23 martie a.c., în jurul orei 13.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la faptul că, în Parcul Central Simion Bărnuțiu din Cluj-Napoca, un minor a fost mușcat de un câine. La fața locului, s-a stabilit că un minor în vârstă de 4 ani, din municipiul Cluj-Napoca, care se afla în parc împreună cu mama sa, a fost mușcat de un câine care nu ar fi fost asigurat cu lesă și botniță, conform prevederilor legale pentru acea categorie de patruped”, anunță IPJ Cluj.

Proprietarul câinelui, un tânăr de 25 de ani din Deva

Imediat, copilul a fost transportat la spital, în vederea acordării îngrijirilor medicale, acesta neavând nevoie de internare.

Polițiștii chemați la fața locului l-au identificat pe proprietarul câinelui, un tânăr de 25 de ani, din Deva.

De asemenea, ei s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, faptă prevăzută și pedepsită de OUG 55/2002

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

copil muscat de caine cluj napoca parc caine amstaf
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă