Un copil de 3 ani din Mangalia a fost ucis de câinele familiei

3 săptămâni in urmă 20

Joi, 04 Noiembrie 2021, ora 13:59

392 citiri

Un copil de 3 ani din Mangalia a fost ucis de câinele familiei

Un copil de 3 ani, din Mangalia, fost atacat de câinele familiei, un exemplar din rasa Presa Canario, în vârstă de cinci ani.

Au fost alertate autoritățile prin apel la 112, însă echipajul medical sosit la fața locului nu au mai putut face nimic. Copilul a murit la spital, potrivit ziuadeconstanta.ro.

Din primele informații se pare că animalul era într-un țarc.

Când bunica băiețelului a mers să hrănească animalul,micuțul s-a strecurat printre picioarele acesteia, câinele s-a speriat și a sărit la copil, mușcându-l de cap.

Speriate, rudele copilului au cerut imediat ajutor, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru acesta.

Potrivit anchetatorilor, câinele era înregistrat. În cauză a fost întocmit dosar penal, polițiștii și procurorii urmând să ia măsurile care se impun în acest caz.

Câinii din această rasă au un caracter puternic și agresiv înnăscut, având nevoie de un stăpân care să știe să-i domine.

Deținut de persoană nepotrivită, acest câine poate deveni periculos, dar cu un stăpân ferm și consecvent el poate fi un companion devotat și agreabil. În concluzie, ceea ce trebuie să știți este că Presă Canario nu este un câine indicat pentru persoanele neexperimentate, potrivit site-urilor de specialitate.

O tragedie asemănătoare a avut loc tot în județul Constanța, în luna august, când un copil de trei ani aflat în mare, în zona Mamaia Nord, a fost muşcat de un câine care era tot în apă, cu stăpânul său. Copilul a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Citeste si:

Femeie moartă în spital după ce a căzut din pat. Cine a fost găsit vinovat pentru tragedie

Curtea de Apel București a pronunțat recent sentința definitivă într-un proces de ucidere din culpă în care a fost trimisă în judecată o femeie angajată de fiul unei bolnave să îi...

Şeful Gărzii de Mediu Galaţi a murit de COVID-19. Avea doar 42 de ani

Şeful Gărzii de Mediu Galaţi, Marian Daniel Mocanu, a murit de COVID-19, la 42 de ani, la câteva zile după ce a fost internat în stare gravă, la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de...

Sursa: Ziare.com

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

Adevarul.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă