Un copil de 14 ani din Bistrița s-a sinucis după ce ar fi primit o provocare pe TikTok

4 zile in urmă 31

Un băiat de 14 ani din Bistrița a fost găsit spânzurat marți după amiază în casă, după ce ar fi răspuns unei provocări lansate pe rețeaua de socializare TikTok, a informat miercuri inspectoratul şcolar general al judeţului Bistriţa-Năsăud, Aurelia Dan, potrivit Hotnews.

Copilul era elev în clasa a opta la Şcoala gimnazială nr. 1 din municipiul Bistriţa și era singur la părinţi. El avea note foarte bune la școală și era campion la dans sportiv.

„Din păcate, am aflat şi noi în această dimineaţă, cu stupoare. Din ce informaţii avem de la conducerea şcolii, se pare că a fost un gest nefericit care s-a petrecut în casă, după ce elevul a ajuns de la şcoală. Sunt speculaţii, însă una care se repetă cel mai des – acum o spun, că poate cumva tragem un semnal de alarmă – este că ar fi încercat să răspundă unei provocări lansate pe TikTok”, a declarat Aurelia Dan pentru Agerpres.

Șefa ISJ Bistrița-Năsăud mai spune că băiatul era un copil vesel și că nimic din comportamentul lui nu a indicat că ar avea probleme.

„De aceea, presupunerea tuturor este aceasta, că, dintr-un act de teribilism, probabil, a încercat să răspundă provocării respective”, a mai spus inspectorul şcolar general.

În urma incidentului, inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a anunţat că a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă