Un copil de 14 ani a murit, iar alți trei, răniți, într-un accident produs la Arad. Mașina, condusă de un băiat de 15 ani

1 lună in urmă 26

O mașină în care se aflau cinci copii cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani s-a izbit, sâmbătă dimineață, de un parapet și s-a răsturnat în județul Arad. În urma impactului, un copil de 14 ani și-a pierdut viața, iar alți trei de 12, 13 și 14 ani au fost răniți, potrivit Hotnews.

Accidentul a avut loc în afara localităţii Berechiu, în jurul orei 5:30 dimineața. Conform polițiștilor, mașina era condusă de un adolescent.

„În autoturism se aflau cinci persoane, toţi minori, însă urmează să fie identificat cel care se afla la volan. În funcţie de vârsta acestuia, va fi stabilită şi răspunderea penală”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga.

Minorul a fugit de la locul accidentului, însă a fost identificat de polițiști după câteva ore.

Este vorba despre un copil de 15 ani din localitatea bihoreană Talpoş. Poliţiştii presupuneau iniţial că el a condus maşina, însă când a fost prins nu a recunoscut.

În urma incidentului, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Foto: Aradon.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă