Un copil de 10 ani a murit, după ce gardul stadionului Dunărea din Galați s-a prăbușit peste el

3 săptămâni in urmă 28

O bucată de beton din gardul unui stadion din Galați s-a prăbușit peste un copil de 10 ani care participa la o competiție sportivă, strivindu-l, a informat Mediafax.. Tragedia s-a petrecut pe stadionul „Dunărea”, a informat portalul local Express de Dunăre.

Copilul a fost preluat de un echipaj de salvare, în stare foarte gravă și dus la spital, unde s-a încercat zeci de minute resuscitarea. Din nefericire, în pofida eforturilor făcute de cadrele medicale, copilul a decedat.

Poliția din Galați va deschide un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând să stabilească împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

Potrivit IPJ Galați, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că un copil a fost accidentat grav, după ce a căzut peste el o placă de beton din gardul ce împrejmuiește un teren de fotbal ce aparține de un stadion din municipiul Galați.

„Din primele verificări a rezultat faptul că minorul, un băiat în vârstă de 10 ani, dintr-un sat din județul Vaslui, în timp ce participa la o competiție sportivă, s-ar fi apropiat de gardul împrejmuitor, moment în două plăci de beton s-ar fi desprins și ar fi căzut peste acesta, cauzându-i mai multe răni la nivelul capului și a corpului”, au transmis polițiștii, citați de Mediafax.

Copilului i-a fost acordat primul ajutor de către personalul medical de la Serviciul de Ambulanță și a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf Ioan” din Galați, unde a murit.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a fi stabilite cauzele producerii acestui accident.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă