Un copil căzut într-o fântână adâncă de 22 de metri a fost salvat de pompierii militari din Adjud

2 months ago 2

În băiat în vârstă de 10 ani a căzut miercuri după-amiază într-o fântână din localitatea Păunești, Vrancea. Pompierii au fost alertați de un apel la 112. Operațiunea, extrem de delicată, s-a încheiat cu succes.

16 Septembrie 2020, 17:56 (actualizat 16 Septembrie 2020, 18:03) |

Echipajele specializate ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Anghel Saligny" Vrancea au fost solicitate, în jurul orei 15.50, prin 112, să intervină în localitatea Păuneşti, pentru salvarea copilului cazut în fântâna adâncă de aproximativ 22 m.

Pentru salvarea băiatului în vârstă de 10 de ani au fost mobilizaţi pompierii militari din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud. Ei au intervenit cu o autospecială.

(w500) Operațiun

În sprijinul militarilor au venit și cei de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Păuneşti. Un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Vrancea a fost trimis la fața locului.

(w500) Operațiun

Pompierii au reușit să îl tragă pe copil din fântână. În urma căzăturii, suferise o rană la piciorul stâng. A fost scos la suprafață în stare conştientă şi predat echipajului de pe ambulanță.

Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Focşani.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools