Un copil a murit în mașina zdrobită de un microbuz, într-un teribil accident în Bihor. Imagini de la locul tragediei

2 săptămâni in urmă 26

Accident cumplit joi după-amiază, pe DN 79, în judeţul Bihor, între un microbuz şi un autoturism. Un copil a murit după ce a rămas încarcerat în mașina zdrobită, salvatorii găsindu-l în stop cardio-respirator. Un alt copil a fost rănit în accident.

Un copil a murit în mașina zdrobită de un microbuz, într-un teribil accident în Bihor

Galerie (7)

Un copil a murit în mașina zdrobită de un microbuz, într-un teribil accident în Bihor

ISU Bihor

”ISU Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 79, la ieşirea din localitatea Oradea spre Nojorid, eveniment în care au fost implicate 6 persoane (din care doi minori) aflate într-un microbuz şi un autoturism”, a transmis, joi, ISU Bihor.

La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje.

”Echipajul de descarcerare a acţionat pentru evacuarea unui copil rămas captiv în autoturismul avariat, acesta aflându-se în stop cardio-respirator. Echipajele medicale şi pompierii militari paramedici evaluează victimele şi le acordă îngrijirile necesare, iar în cazul copilului se efectuează manevre de resuscitare”, au mai precizat pompierii.

Potrivit acestora, patru persoane vor fi transportate la spital, iar un bărbat refuză să meargă la unitatea medicală.

Centrul Infotrafic anunţă că circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, fiind deviată pe DJ 797 pentru direcţia Oradea - Salonta şi pe DC 77 pentru direcţia Salonta - Oradea.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă