Un contract in care trupa Oasis cerea ca ajutoarele sa nu fie sub influenta alcoolului, vandut pentru 4.000 de lire sterline

3 săptămâni in urmă 3

Un contract din 1994 prin care trupa Oasis cerea ca ajutoarele sale sa nu fie sub influenta alcoolului in timpul serviciului, dar si "bere de calitate" pentru membrii grupului si pentru echipa, a fost vandut pentru 4.000 de lire sterline, informeaza BBC.

Contractul a fost scos la licitatie de o femeie care a lucrat in industria muzicala.

Concertul, sustinut in mai 1994, a avut loc cu trei luni inainte ca Oasis sa lanseze primul album, "Definitely Maybe".

Casa de licitatii Hansons, din Derbyshire, a evaluat documentul la 1.000 - 1.500 de lire sterline. El a fost vandut impreuna cu un pliant care promova evenimentul ce a avut loc la The Old Trout din Windsor.

CITESTE SI: Depeche Mode, album cu inregistrari dintr-un bordel

Consultantul Claire Howell a spus ca astfel de obiecte sunt "extrem de rare". "Suvenirele legate de trupe britpop din anii 1990 castiga valoare si trupele britanice nu pot fi mai mari ca Oasis", a adaugat ea.

Howell este de parere ca Oasis si-a dorit ca ajutoarele sa nu fie sub influenta alcoolului pentru a nu deteriora echipamentul cand ajutau echipa.

In contract mai era cerut si "o masa cu doua feluri de calitate (nu de tipul fast-food) pentru trupa si echipa". Un rand in care era facut referire la chipsuri, nuci, biscuiti si fructe proaspete a fost taiat.

Citeste si:

Romprest a finantat o campanie mediatica de defaimare a lui Clotilde Armand. Dezvaluirea facuta de actionari ai companiei. "Poate asa se explica linsajul mediatic"Ilie Nastase, in pragul divortului. Ce prevede contractul prenuptial dintre fostul mare sportiv si sotia saCine este sefa Colegiului Medicilor Bihor, care a achitat-o pe doctorita Flavia Grosan: "Acest val imens de simpatie confirma ca tratamentele doamnei doctor sunt bune"Efectul fenomenului "Flavia Grosan". Pacienti care ajung la Urgente refuza oxigenul: "Este o psihoza pe care nu mi-o imaginam"Preot filmat pe fereastra bisericii facand sex cu doua dominatoare in altar. Locul scenei erotice a fost ars

Citeste mai multe despre Oasis contract alcool BBC

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă