Un constănţean teribilist a găsit o modalitate inedită de a scurta drumul spre parcare. A coborât scările spre lac direct cu maşina. "E un profesionist"

1 lună in urmă 27

De Ovidiu Cojocaru.
Publicat: 05.09.2021, 14:58.
Actualizat: 05.09.2021, 15:01

Un constănțean teribilist a fost filmat în timp ce a decis să scurteze drumul spre parcarea Lacului Tăbăcărie. Bărbatul a coboarât scările direct cu mașina.

Un constănțean a ajuns celebru după ce a fost filmat cum a coborât câteva scări cu mașina pentru a ajunge în parcarea de pe malul Lacului Tăbăcărie, între Centrul de Scafandri și Salvamari și Biserica Sfânta Mina, în apropiere de Gravity Park.

La un moment dat acesta a tras frâna de mână și a coborât din mașina rămasă pe scări, pentru a vedea dacă are șanse să nu se răstoarne. Din fericire, aventura s-a terminat cu bine, constănțeanul nu s-a rănit, iar mașina a rămas întreagă.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

 „Ăsta e al ei că e mai mic, ăla mai mare e al maimuţoiului. Le arăt eu bătaie de joc”

1

Un bărbat din Cluj s-a filmat într-un live pe Facebook, în timp ce oferea 10.000 de lei, pentru a fi dus în Germania să-şi omoare fosta iubită, dar şi pe noul său iubit. În imagini, bărbatul de 57 de ani apare alături de două cuţite, unul pentru femeie şi celălalt pentru bărbatul de origine germană.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă