Un condamnat definitiv va gestiona parcările din Focșani / A fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare într-un dosar de luare de mită

2 săptămâni in urmă 31

Consiliul de Administrație al SC Parking SA Focșani și-a dat acordul ca Mihai Copaci să preia funcția de director interimar al societății, relatează Vrancea24.

Nicu Statache, fostul șef al Parking, va conduce Serviciul parcări din cadrul Direcției de Dezvoltare Servicii Publice, unitate care a preluat gestionarea locurilor de parcare din Focșani. Nominalizarea lui Copaci a venit chiar din partea lui Statache, fostul director, membrii CA fiind de acord cu ea.

Urmează ca propunerea Consiliului de Administrație să fie validată de Consiliul Local Focșani. Probabil că acest lucru se va întâmpla, din moment ce membrii Consiliului de Administrație sunt reprezentanți ai celor 3 partide din CL Focșani: 2 de la PNL, 2 de la PSD, 1 de la USR.

Mihai Copaci este juristul SC Parking SA Focșani. El a condus mulți ani Casa de Asigurări de Sănătate Vrancea. În luna ianuarie 2017, Mihai Copaci a fost condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu suspendare într-un dosar de luare de mită. Mihai Copaci este și șeful Compartimentului juridic din cadrul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Vranceaqua, condusă de președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma.

Sursa foto: Vrancea24

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă