Un component al Generației de Aur, vrăjit de Ianis Hagi: „A moștenit asta de la tatăl său. De acum, obligatoriu în sus”

1 lună in urmă 1

„Baciul” a vorbit în termeni elogioși atât depre Ianis, cât și despre Rangers și proiectul pe care echipa din Glasgow l-a implementat. Fiul „Regelui” a contribuit din plin la cucerirea titlului cu numărul 55 din istoria lui Rangers, cu 7 goluri și 11 pase decisive.

Gică Popescu: „Ianis a făcut un campionat foarte bun”

„Rangers este o echipă de tradiție, cu un trecut frumos, este locul unde Ianis poate să crească. El a demonstrat ce poate în acest sezon, cred că mai avea nevoie de un declick și acesta tocmai a venit. Cred că Ianis a făcut un campionat foarte bun, evoluțiile lui au fost de la bune spre foarte bune. E încrezător, a moștenit asta de la tatăl său. 

Mai are nevoie de timp, de jocuri, dar anul acesta a fost un an excepțional pentru el. Dacă va rămâne la Rangers sperăm să câștige un nou titlu, să joace în Champions League, să aibă în continuare evoluții foarte bune”, a declarat Popescu.

„Proiectul de la Rangers este genul de proiect în care orice fotbalist ar vrea să fie implicat. Gerrard l-a dorit foarte mult pe Ianis și asta s-a văzut în jocul lui. A fost printre cei mai buni pasatori din Scoția, de aici trebuie să meargă obligatoriu în sus, în niciun caz în jos. 

De zece ani nu mai câștigaseră campionatul, este o performanță importantă pentru Rangers. Este primul trofeu câștigat de Ianis afară, este un început, de aici sperăm să vină și alte trofee”, a adăugat președintele de la Viitorul, conform digisport.ro.

Ianis Hagi, campion cu Rangers

2021 este anul lui Ianis Hagi. Rangers e campioană și datorită lui. După cinci luni de adaptare, în timpul împrumutului de la Genk, „number 7" a fost achiziționat definitiv, vara trecută, cu 3,5 milioane de euro, și, la prima stagiune completă, a fost unul dintre cei mai buni albaștri:

36 de meciuri în total în 2020-2021 (26 în campionat, 8 în Europa League, două în Cupa Ligii); 27 de titularizări (19 în prima ligă, 7 în EL, una în Cupa Ligii); 7 goluri marcate (6 în SPL, unul în Europa); 11 assisturi (9 în campionat, două în EL); 2.294 de minute a jucat în toate competițiile (1.640 în elita Scoției, 558 pe continent).

Citește mai multe știri despre Ianis Hagi și Rangers:

Suporterii lui Rangers au sărbătorit în stradă primul titlu după 10 ani » Prim-ministrul Scoției, furios după ce a văzut imaginile: „Este enervant și rușinos!”Ianis Hagi poate înfrunta campioana României » Cum arată traseul din Liga Campionilor

Mărturia medicului ATI despre decesul lui Adi Bărar, liderul trupei Cargo

Libertatea

Playtech: Medicul lui Adi Bărar, mărturii ȘOCANTE despre ultimele lui clipe. Ce i-au descoperit, de fapt, înainte să moară
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă