Un coleg cu care Moruțan și Cicâldău nici nu s-au antrenat revine după 11 luni: „Orbisem complet!"

1 săptămână in urmă 12

Articol de - Publicat miercuri, 17 noiembrie 2021, 15:18 / Actualizat miercuri, 17 noiembrie 2021 15:18

Omar Elabdellaoui, fundașul dreapta în vârstă de 29 de ani al lui Galatasaray, și-a pierdut vederea de Revelion după ce artificiile i-au explodat în față. După 11 luni, norvegianul vede din nou și își poate relua cariera. 

Cicâldău și Moruțan sunt de o jumătate de an la Galatasaray, dar încă nu s-au antrenat cu coechipierul lor. Numai Alex îl știa pe Omar Elabdellaoui. Jucase împotriva lui cu naționala, în acel dureros 0-4 la Oslo, în Liga Națiunilor. 

Fundașul dreapta era căpitanul Norvegiei. Șase luni petrecuse și el la Istanbul, venit gratis în vara lui 2000, de la Olympiakos.

Alexandru Cicâldău, curtat de Atalanta, una dintre cele mai tari echipe din Serie A!

STRANIERI

Alexandru Cicâldău, curtat de Atalanta, una dintre cele mai tari echipe din Serie A!

Omar Elabdellaoui: „Ochiul drept a fost afectat grav"

De Revelion, a ieșit afară, în curte, cu cei doi băieți. A vrut să-i distreze și a aprins artificiile. O clipă de neatenție și materialele pirotehnice i-au explodat în față. Mult timp s-a spus că Omar și-ar putea pierde vederea definitiv. 

Chiar el povestește acum cât a suferit, într-o lungă postare pe rețelele de socializare, „în 11 luni teribile, cea mai dificilă perioadă a vieții mele".

„În momentul accidentului, totul era negru pentru mine. Orbisem complet, iar fața mea era arsă", spune Elabdellaoui. „Încet-încet, mi-am recăpătătat vederea la ochiul stâng. După un timp, ochiul stâng își revenise, era ca înainte". Cel drept era problema: „A fost afectat grav. Am reînceput să văd cu el doar de puțină vreme".

Omar Elabdellaoui: „Mi s-a făcut transplant de cornee"

Nordicul retrăiește acest an greu: 

„A fost un drum lung, cu multe operații. Cum pleoapele erau arse, medicii au trebuit să le reconstruiască. N-a fost ușor. Din contră. Apoi, aveam nevoie de celule stem pentru ochi și, din fericire, sora mea m-a ajutat, s-au potrivit sută la sută. Partea esențială a explicației că pot vedea din nou cu ochiul drept. În cele din urmă, mi s-a făcut transplant de cornee. A fost ultima intervenție chirurgicală".

Omar Elabdellaoui: „Din ianuarie, voi fi din nou pe teren"

Jucătorul născut la Oslo din părinți marocani poate în sfârșit zâmbi. „Am primit acceptul doctorilor să reiau pregătirea. Din ianuarie, voi fi din nou pe teren. Sunt nerăbdător să joc pentru Galatasaray și pentru Norvegia".

Fatih Terim mi-a fost ca un tată în această perioadă dificilă. A fost mereu lângă mine. Nu-i voi putea mulțumi niciodată suficient, dar voi da totul pentru a-l răsplăti pe teren
- Omar Elabdellaoui, fundaș dreapta Galatasaray

1,7 milioane de euroeste cota actuală a lui Omar Elabdellaoui (transfermarkt.de), după un an de pauză

13 meciuria jucat fotbalistul norvegian la Galatasaray sezonul trecut în toate competițiile (10 în Süper Lig)

49 de selecțiiare fundașul dreapta în vârstă de 29 de ani la naționala Norvegiei (a debutat în 2013)

Playtech: BOMBĂ! Informația ȘOC în ancheta morții miliardarului Dan Petrescu. Asta schimbă tot


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă