Un client a lăsat câte 200 de dolari bacșiș pentru cei 7 angajați ai unui restaurant şi un mesaj. „Am fost toți șocați”

1 lună in urmă 23

De Cornel Preda.
Publicat: 24.01.2021, 12:24.
Actualizat: 24.01.2021, 12:26

După un mic dejun copios la un restaurant din Colorado, SUA, un client generos le-a lăsat angajaților un bacșiș de 1.400 de dolari și un mesaj inedit.

Angajații restaurantului Notchtop Bakery & Cafe

Galerie (2)

Angajații restaurantului Notchtop Bakery & Cafe

Facebook Notchtop Bakery & Cafe

Nailya Khametvalieva, patroana Notchtop Bakery & Cafe, spune că respectivul client, un anume David, a intrat în restaurant pentru un mic dejun cu ouă, bacon, cârnat, iar când a venit timpul să plătească nota de 20,04 dolari acesta a întrebat chelnerul câți oameni sunt la serviciu în ziua respectivă.

A lăsat în cele din urmă un bacșiș de 1.400 de dolari și instrucțiuni ca aceștia să fie împăriți între toți cei șapte angajați, câte 200 de dolari pentru fiecare.

Clientul, care nu era pentru prima oară la acel restaurant, a scris pe nota de plată și mesajul „Covid e nașpa!”.

„Ospătarilor și bucătarilor le-au dat lacrimile de bucurie. Știi, nimeni nu se gândește vreodată la bucătari, iar aceștia au fost foarte surprinși și șocați. Toți am fost șocați. I-am mulțumit, dar am simțit că nu am făcut tot ce puteam”, a declarat Khametvalieva, pentru CNN.

Mesaj pe nota de plată, lăsat de un client într-un restaurant din Colorado

Facebook Notchtop Bakery & Cafe

David ar locui în zonă și era la doar a doua vizită în restaurant. Gloria Fuentes l-a servit de fiecare dată și a declarat pentru KMGH că nu i-a venit să creadă când a văzut nota.

O altă chelneriță a declarat că este un ajutor financiar uriaș pentru familia ei. „Sunt 200 de dolari pentru mine, dar sunt 200 de dolari și pentru soțul meu și pentru fiicele mele, pentru lucrurile de care avem nevoie să răzbim”, a spus Jayme Johnson.

bacsis restaurant covid-19

ULTIMELE ȘTIRI

12:00 40 de cai legaţi, care par maltrataţi şi slab hrăniţi, filmaţi în apropiere de Techirghiol. DSVSA Constanţa face verificări 11:55 WTA va înfiinţa un nou turneu pentru jucătoarele aflate în carantină la Melbourne 11:55 Insecta originară din Asia, care ucide un milion de oameni anual, descoperită pe continentul american 11:40 Actriţa de teatru Oana Ştefănescu a murit la vârsta de 60 de ani 11:25 Accident grav între un Audi şi un Volkswagen, în Vatra Dornei, chiar în faţa subunităţii de pompieri. O persoană a rămas încarcerată 11:12 Două profesoare din aceeaşi zonă au murit răpuse de coronavirus, la câteva ore distanţă, în Georgia 11:10 Horoscop 25 ianuarie 2021. Înţelegere, dovadă de respect şi o promisiune 11:01 Ministrul Cîmpeanu, după apariția unui posibil focar cu noua tulpină la o școală din București: Specialiștii au în atenţie situaţia îngrijorătoare 10:39 Klaus Iohannis, mesaj la 162 de ani de la Unirea Principatelor: ”România Educată”, să fie unul dintre pilonii centrali ai următorilor ani 10:04 O mamă a trei fete optat pentru sterilet, dar apoi a rămas din nou însărcinată, cu gemeni

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă