Un celebru rapper şi-a ucis iubita în faţa copiilor, apoi s-a sinucis

2 săptămâni in urmă 14

Un celebru rapper şi-a ucis iubita. J $tash, pe numele său adevărat Justin Joseph, a murit sâmbătă, în Temple City, California. Potrivit poliţiei din Los Angeles, oamenii legii au răspuns unui apel de violență domestică pe data 1 ianuarie. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au găsit cadavrele lui Jeanette Gallegos (27 de ani) și al lui Joseph.

Între cei doi a izbucnit o ceartă, iar într-un acces de furie, bărbatul a dus-o pe femeie în dormitor şi a încuiat ușa. Atrocităţile s-au petrecut în spatele acestei uşi închise, cadavrele lor fiind găsite de poliţişti în cameră.

Citeste si Ţara în care infidelitatea nu este motiv de divorţ. Singura situaţie în care „încornoraţii” pot solicita separarea legală de partenerul de viaţă

Victima de sex feminin a suferit multiple răni prin împușcare, în timp ce victima de sex masculin a suferit o rană de glonț aparent autoprovocată”, a transmis poliţia, potrivit People.

În acest moment, dovezile de la fața locului și informațiile preliminare pe care le avem de la copiii din casă sunt că este vorba de o crimă-sinucidere”, a declarat locotenentul Derrick Alfred.

Cei trei copii ai femeii au vârste cuprinse între 5 și 11 ani și nu au fost răniți. Aceştia au fost trimiși de autorităţi să locuiască la rude.

Se pare că apelul la serviciul de urgenţă 911 a fost făcut de unul dintre copii.

J $tash și Jeanette Gallegos erau într-o relație de aproximativ un an.

Citeste si Gestul unui cioban pentru a convinge oamenii să se vaccineze. S-a folosit de 700 de oi şi capre

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă