Un celebru actor de la Hoollywood, desemnat personalitatea care poate apara omenirea de o invazie extraterestra: "Sunt gata sa servesc"

1 lună in urmă 5

Un studiu britanic a dezvaluit topul cu 20 de personalitati calificate sa gestioneze o invazie extraterestra. Actorul si fostul guvernator al Californiei Arnold Schwarzenegger este pe primul loc, anunta site-ul TMZ.

Amuzat de acest rezultat, actorul a avut o reactie pe Twitter: "Multumesc persoanelor care mi-au acordat incredere. Sunt gata sa servesc", a scris el.

Acest studiu a fost realizat in Marea Britanie pe un esantion de 2.000 de adulti.
Daca Schwarzenegger se afla pe primul loc, Will Smith, vanator de extraterestri in "Men in Black", s-a clasat pe locul secund, iar naturalistul David Attenborough pe trei.
Au fost alesi si Bruce Willis - care deja a salvat umanitatea in "Armageddon" - si Tom Cruise, pe locurile patru, respectiv cinci.

Harrison Ford - eroul galactic din "Star Wars", Sigourney Weaver din saga "Alien", Gillian Anderson, partenera lui Fox Mulder in "X-Files" figureaza de asemenea in clasamentul in care Donald Trump se afla pe locul opt, mult in fata lui Joe Biden, al 20-lea.

"Arnold Schwarzenegger este o alegere excelenta pentru a face fata unei invazii extraterestre, stiind ca nu este doar un erou al filmelor de actiune, dar a fost si guvernator al Californiei", a declarat intr-un comunicat un purtator de cuvant al canalului de televiziune BLAZE, care a comandat studiul. "Este totusi ingrijorator ca atatea celebritati care au avut o experienta extraterestra fictiva sunt considerate cele mai bune in detrimentul liderilor mondiali actuali".

CITESTE SI:

ANALIZA: Declaratiile belicoase, trecerea liniei rosii si "ciocnirea ritualica" intre Joe Biden si Vladimir PutinTratamentul atipic aplicat de o doctorita bolnavilor de COVID-19. Colegiul medicilor: "Nu va fi sanctionata, insa nu suntem de acord cu afirmatiile date in presa"Apostolii terorii: medicii care au panicat populatia pe timp de pandemie cu mesaje apocalipticeVerdictul Agentiei Europene a Medicamentului privind vaccinul AstraZeneca: "Este sigur si eficient. Nu este asociat cu aparitia trombozelor"Tradarea maxima pentru fanii Realului. Fostul portar Iker Casillas, cuplat cu o fana a lui Atletico?
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă