Un câștigător al Campionatului European îl așteapta cu nerăbdare pe Dennis Man la Parma. „Poate să învețe limba cu el!”

4 săptămâni in urmă 18

Bruno Alves, fotbalist care a câștigat Campionatul European din 2016, îl aștepta cu nerăbdare pe Dennis Man la Parma.

Geraldo Alves, fratele internaționalului portughez în vârstă de 39 de ani, a dezvăluit că fundașul central de la Parma a cerut informații despre Dennis Man, fotbalist cumpărat de italieni cu 13 milioane de euro.

Bruno Alves, colegul lui Cristiano Ronaldo de la echipa națională a Portugaliei, s-a declarat încântat de faptul că la formația din Serie A a ajuns internaționalul român în vârstă de 22 de ani, toate acestea deoarece va putea învăța limba română cu el.

Un câștigător al Campionatului European îl așteapta cu nerăbdare pe Dennis Man la Parma

„M-a întrebat cine este jucătorul, că a mai venit un român cu care poate să înveţe limba. Clar, trebuie să înveţe ca să vorbească cu fetiţa mea, care vorbeşte şi limba română şi portugheza. Deja l-a avut pe Radu (n.r. Ionuţ Radu), apoi pe Mihăilă şi acum pe Dennis. 

Nu-l cunoştea, ştia că se vorbeşte despre achiziţia lui Dennis, dar el nu cunoştea jucătorul şi chiar nu ştia nimic despre el. Şi a vrut să afle cum este ca jucător„, a povestit Geraldo Alves, fratele lui Bruno, la emisiunea Digi Sport Matinal.

Bruno Alves are 96 de selecții la echipa națională a Portugaliei

Bruno Alves (39 de ani), experimentatul fundaș central cotat de site-urile de specialitate la 800.000 de euro, a ajuns la Parma  pe 12 iulie 2018, după ce în trecut a mai jucat la echipe precum Rangers, Cagliari, Fenerbahce, Zenit, AEK Atena, FC Porto, Vit. Guimaraes, Farense și Vazim.

Internaționalul portughez a adunat 96 de selecții la echipa națională a Portugaliei, acolo unde a debutat pe 5 iunie 2007 și a marcat 11 goluri. Alături de selecționata lui Cristiano Rolando a câștigat Campionatul European din 2016.

13 milioane de euro a plătit Parma pentru transferul lui Dennis Man

The post Un câștigător al Campionatului European îl așteapta cu nerăbdare pe Dennis Man la Parma. „Poate să învețe limba cu el!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă