Un căpitan de legendă ar putea fi selecționerul Germaniei împotriva României, pe 8 octombrie

1 lună in urmă 1

Cum Joachim Löw nu va mai antrena naționala Germaniei după Euro, toată lumea vrea să afle cine va fi noul selecționer. Și pe noi ne interesează. Pe 8 octombrie, vom juca în deplasare returul cu nemții în preliminariile Mondialului din 2022.

Dacă Jürgen Klopp (Liverpool) a refuzat acest proiect, iar Hansi Flick (Bayern) nu a comentat, în schimb, alți doi tehnicieni au anunțat că îi interesează Mannschaftul.

”Beckenbauer nu voia să devină selecționer”

După Ralf Rangnick (ex-Leipzig), Lothar Matthäus a declarat: "Federația va alege. În cazul în care se va ajunge la mine, mă voi gândi". Fostul legendar căpitan al naționalei, campion mondial în 1990, și-a amintit că "Franz Beckenbauer nu voia să devină selecționer în 1984 și, până la urmă, a acceptat". A acceptat și a propulsat Germania spre finala CM 1986 și titlul cucerit patru ani mai târziu. Cu Lothar pe teren.

Matthäus are experiență ca selecționer, pregătind până acum naționalele Ungariei (2003-2006) și Bulgariei (2010-2011). Dar nu a mai antrenat nicio echipă în ultimul deceniu.

150de meciuri a jucat Lothar Matthäus la naționala Germaniei (1980-2000), marcând 23 de goluri

2mari competiții a cucerit Matthäus cu Mannschaftul în carieră: Euro 1980 și Mondialul din 1990

Ștefan Radu a revenit pe gazon » Fundașul român, decisiv în victoria lui LazioUn străin din Liga 1, interviu la superlativ în presa din Italia: „Românii sunt adevărate mașinării de război! Aveți răbdare cu Dennis Man”

Țara care a introdus certificat de vaccinare. Cum va fi viața în viitorul post-COVID

Libertatea

Playtech: Laurette, BĂTUTĂ după ce nu s-a înțeles la bani pentru o noapte de amor. Ce TARIF are mulatra
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă