Un cântăreț celebru din anii 2000 s-a reprofilat. Cum a ajuns să vândă carne de porc

3 săptămâni in urmă 18

A fost unul dintre cei mai cunoscuți și populari cântăreți de la sfârșitul anilior 90, iar acum a ajuns să vândă carne de porc. Piesele sale răsunau la toate bairamurile și discotecile din țară, acum 20 de ani. Despre ce artist faimos este vorba.

Un cântăreț celebru din anii 2000 s-a reprofilat

În anii 2000, toată lumea fredona melodiile Ploaia, Cine și Ai să-nțelegi. Papa Junior a fost unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de la începutul mileniului trei. Îl mai ții minte pe băiatul acela care cânta cu frumoasa Monik? Ei bine, Papa Junior s-a reprofilat, în ultimii ani. Fosta vedetă a muzicii pop nu mai „vinde” melodii, ci vinde carne.

La mai bine de 15 ani de când a cunoscut faima în industria muzicală, Papa junior, pe numele său adevărat Cristian Tocănel, este directorul uneia dintre cele mai mari cooperative zootehnice de pe piața românească. Conform celor de la money.ro, Papa Junior se bucură de un imens succes în domeniul afacerilor. Fostul muzician în vârstă de 42 de ani a trecut prin boardul mai multor companii de profil.

Ultima dată, Cristian Eusebiu Tocănel s-a aflat la conducerea uneia dintre cele mai importante companii în domeniul importului și exportului internațional de animale. A fost director regional al unei firme cu o cifră de afaceri colosală, de peste 250 milioane euro. Din păcate, acum câțiva ani, drumul lui Papa Junior în lumea afacerilor s-a soldat și cu o condamnare, patru ani de supraveghere judiciară.

Cine este artistul Papa Junior

Acum 20 de ani, hiturile „Ploaia” și „Ai să-nțelegi” răsunau în toate casele, barurile și discotecile din România. Compozitor, textier, orchestrator și inginer de sunet, Papa Junior a colaborat cu artiști de renume ai muzicii românești pop, dance și hiphop, precum Nico, Monik, Paula Seling, Simona Nae, Alexandra Ungureanu, și Adrian Enache.

Începând cu 1997, Papa Junior este prezent pe toate compilaţiile de succes, cu piese precum “Eşti un fugitiv”, “Mă reprezint”, “Vino lângă mine” şi  “În fiecare clipă”. Succesul şi satisfacţiile profesionale se conturează însă mai bine din momentul lansării maxi-single-lor “Un pas în faţă” şi “Asta-i viaţa”, cântate cu Voltaj.

Celebra piesă “Ploaia” apare în vara lui 1999 şi o regăsim pe mai multe compilaţii. În aceeaşi perioadă compune „Mă reprezint” şi „În fiecare clipă” iar în noiembrie apare primul lui album, intitulat “Papa Junior”. Colaborarea cu Moni – K începe odată cu “Ploaia”.

Potrivit celor de la bestmusic.ro, a scos albumul Jurnal cu Monik în 2003. Single-ul de pe acest album „Ai să-nţelegi” a avut un succes răsunator la acea vreme însă piesa încă mai este în playlist-ul unor radiouri. La finele anului 2005 Papa jr. a pus punct celui mai noul album al sau «Ce e iubirea?». Cu acest album Papa Jr. confirma din nou, dupa aproape 2 ani. Al treilea material discografic din carieră este lansat în 2006.

The post Un cântăreț celebru din anii 2000 s-a reprofilat. Cum a ajuns să vândă carne de porc appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă