Un campion național la skandenberg, arestat pentru trafic de droguri! Ce au descoperit polițiștii în casa sa | FOTO & VIDEO EXCLUSIV

2 săptămâni in urmă 2

Sabin Bădulescu, campion național la skandenberg, a fost arestat pentru trafic de droguri.

În cursul zilei de vineri, Sabin Bădulescu a fost arestat de către polițiștii antidrog, după ce asupra lui, în mașina oprită în trafic, aceștia au găsit aproape o jumătate de kilogram de cannabis.

Autoritățile au efectuat patru percheziții la reședințele sportivului din București și Buzău și au ridicat două culturi indoor de cannabis, cu 69, respectiv 24 de ghivece.

Sabin Bădulescu, campion național la Skandenberg, arestat pentru trafic de droguri

Potrivit anchetatorilor, sportivul dezvoltase deja o adevărată afacere din traficul de droguri și a câștigat sume mari de bani. De asemenea, acesta era pasionat de consumul de cannabis și devenise dependent.

„În cauză s-a reținut faptul că, la data de 25.03.2021, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiunilor de serviciu, lucrătorii de poliție din cadrul Secției de poliție rurală Merei au oprit în trafic un autoturism. În timpul legitimării conducătorului auto, un lucrător de poliție a observat pe bancheta din spate un recipient din plastic, ce conținea materie vegetală de culoare verde specifică genului canabis.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că respectivul recipient conținea cantitatea de aproximativ 400 de grame de cannabis. La data de 26.03.2021, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Buzău împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Buzău au efectuat un număr de 4 percheziții domiciliare, pe raza județului Buzău și a municipiului București, în urma cărora au fost ridicate părți componente ale unei instalații necesare pentru asigurarea unei culturi de canabis, 24 ghivece cu rădăcini de plante tăiate, resturi de materie vegetală cu miros înțepător și aspect specific plantei canabis, precum și 69 de ghivece cu plante de cannabis în stare incipientă de dezvoltare.

La data de 27.03.2021, Tribunalul Buzău a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile. Acțiunea a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău și al ofițerilor de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti şi Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti”, se arată în comunicatul emis de către DIICOT.

The post Un campion național la skandenberg, arestat pentru trafic de droguri! Ce au descoperit polițiștii în casa sa | FOTO & VIDEO EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă