Un câine i-a salvat viața stăpânului său. Bărbatul a fost grav rănit într-un accident rutier

2 săptămâni in urmă 18

 Captură video / YouTube Sursa foto: Captură video / YouTube

O cățelușă curajoasă din Statele Unite i-a salvat viața stăpânului său. Bărbatul a fost grav rănit într-un accident rutier, iar aceasta i-a condus pe polițiști la locul unde se afla omul. După ce totul s-a terminat cu bine, proprietarul a recompensat cățelușa cu o masă de zile mari. 

MIERCURI, 05 IANUARIE 2022, 17:04

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

„Este micul meu înger păzitor. Este un miracol că a avut inteligenţa să facă aşa ceva”, a povestit Cam Laundry, stăpânul câinelui.

Stăpânul lui Tinsley, o femelă de Ciobănesc German în vârstă de un an, a fost implicat într-un accident rutier New Hampshire. Cățelușa a ieșit în calea unui echipaj de poliție pe care l-a condus la locul unde zăcea bărbatul și o altă persoană.

„I-a dus aproape de ceea ce era în afara drumului. Acolo au descoperit un camion răsturnat cu doi bărbați care au fost proiectați din vehicul”, a precizat Daniel Baldassarre, polițist.

În timp ce echipajele medicale interveneau pentru salvarea răniților, Tinsley s-a așezat liniștită lângă stăpânul ei, fericită că și-a îndeplinit misiunea.

„Bineînțeles că ea nu mă părăsește niciodată. Mereu am fost împreună cu camionul distrus și este întotdeauna copilotul meu. Este mereu cu mine”, a declarat stăpânul câinelui.

După ce s-a refăcut după accident, stăpânul a recompensat-o pe cățelușă cu niște burgeri speciali, preparați din carne de vânat. 

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă