Un câine erou a oprit traficul pentru a cere ajutor, după ce stăpâna lui s-a prăbuşit pe marginea drumului, în Canada

3 săptămâni in urmă 7

O femeie a fost salvată de propriul câine, după ce a suferit o criză şi a leşinat pe stradă. Patrupedul a sărit în faţa maşinilor şi a oprit traficul pentru a face rost de ajutor. Momentul emoţionant a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă, în data de 16 martie. .

Captură video

Un câine erou a oprit traficul pentru a cere ajutor, după ce stăpâna sa s-a prăbuşit pe marginea drumului

Youtube/ Your Morning

Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Femeia ieşise la o plimbare de dimineaţă prin cartierul ei din Stittsville, Ottawa, împreună cu câinele ei însoţitor, Clover, în vârstă de un an și jumătate, când s-a prăbușit pe trotuar având o criză.

„Tot ce îmi amintesc este că m-am trezit în ambulanţă, eram foarte confuză, nu ştiam ce se întâmplase” a declarat Haley pentru presa locală.

Camerele de supraveghere ale unui vecin au surprins întreg momentul în care tânăra a căzut la pământ, determinând-o pe căţeluşa Clover să sară în salvarea ei. Patrupedul a verificat-o îndeaproape, apoi şi-a desfăcut singură lesa şi a sărit în mijlocul şoselei, în încercarea de a opri maşinile, inclusiv o camionetă care se vedea venind, făcându-l pe șoferul Dryden Oatway să se oprească și să ajute.

„A fost cu adevărat impresionant. Câinele mi-a blocat drumul. Stătea în mijlocul străzii făcând tot felul de mişcări pentru a mă opri. În tot timpul în care stătea pe stradă, avea ochii asupra lui Haley, nu se uita în altă parte decât la ea. Și-a păstrat distanța față de mine, dar s-a asigurat că stăpâna ei este în regulă, a fost uimitor”, a declarat tânărul de 21 de ani.

În timp ce Dryden a sunat la soneria unui vecin din apropiere, Clover a atras atenţia altui trecător, Danielle Pilon, care a sărit din Jeep-ul ei pentru a ajuta: „Se vedea clar că nu a vrut să o părăsească nici măcar când eram noi cu ea”

Patrupedul a fugit apoi acasă pentru a alerta familia; când părinţii ei, Randall și Diane Moore au ajuns la fața locului, tânăra era tratată de paramedici, potrivit Daily Mail. Rudele nu ştiu încă care a fost motivul pentru care Haley a experimentat criza neobişnuită, dar se simt mai bine știind că Clover i-a fost alături.

„Dacă acest lucru se va întâmpla din nou, mă simt de 10 ori mai sigură și știu că va fi acolo pentru mine”, a spus Haley, adăugând: „Știţi foarte bine cât de bune sunt animalele, este un câine uimitor şi o voi iubi până la moarte”

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

caine femeie femeie lesinata canada video viral tanara criza
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă