Un bucureştean care a sărit în ajutorul unei tinere bătute pe stradă a fost la un pas de a fi amendat. Poliţiştii au crezut că el e agresorul

2 luni in urmă 22

Un bucureştean a fost la un pas să fie amendat pentru că a sărit în ajutorul unei tinere bătute pe stradă. Bărbatul a aplanat conflictul, l-a imobilizat pe agresor, dar poliţiştii ajunşi la faţa locului l-au luat tot pe el în vizor.

Un bucureştean care a sărit în ajutorul unei tinere bătute pe stradă a fost la un pas de a fi amendat. Poliţiştii au crezut că el e agresorul

Mediafax Foto / Hepta

Bărbatul şi-a povestit păţania pe contul său de Facebook. Ieşise pentru cumpărături la un supermarket când a observat pe stradă că un tânăr şi-a lovit prietena. Cum nimeni nu a luat atitudine, a intervenit el şi l-a imobilizat pe agresor până a ajuns un echipaj de poliţie la faţa locului.

Tânărul care şi-a agresat prietena a început să se plângă în faţa poliţiştilor că el este victima în tot acest scandal şi i-a indus în eroare pe agenţi. Unul dintre poliţişti a vrut să-l amendeze pe "eroul" poveştii, dar colegul său s-a opus după ce a ascultat cum s-a petrecut de fapt întreaga scenă.

"Ies să-mi cumpăr țigări și iaurt, în față la Hiper un hipster cu barbă și tricou galben a plesnit-o destul de tare pe iubita lui, că nu știu ce zisese ea la casa de marcat. L-am întrebat de ce dă în femei și m-a înjurat, babele au început să fugă și bărbații să întoarcă fața. O ținea strâns de mână și era foarte agresiv, l-am întrebat încă o dată de ce dă în femei și a sărit la mine. I-am dat un capac și l-am prins de mână, i-am șoptit suav: dacă nu ești cuminte, te zmintesc. Am chemat poliția, a mai venit un tânăr și m-a ajutat să-l țin, a venit Poliția și hipsterul a strigat că l-am bătut. Un polițist a vrut să-mi dea amendă, altul nu. Păcat, ar fi fost cei mai bine cheltuiți bani de anul ăsta. Am plecat acasă și am băut un iaurt rece. Am un tricou galben, dar nu-l mai port...", a povestit bărbatul pe Facebook.

Postarea a devenit în scurt timp virală, iar oamenii îl felicită pentru gestul său. "Dacă ar fi toți că ține, ar fi altfel țara asta. Ai făcut un lucru astăzi pe care foaarte puțini au curajul să îl facă" sau "Felicitări pentru faptul că nu te-ai făcut că nu vezi și ai acționat. Mi-aș dori să fie din ce în ce mai mulți oameni care să facă ceea ce ai făcut tu" sunt doar câteva dintre mesajele apreciative primite de acesta.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă