Un britanic aflat în fază terminală a fost arestat după ce și-a dus la îndeplinire una din ultimele dorințe

2 săptămâni in urmă 15

Darrell Meekcom, un britanic în vârstă de 55 de ani, a alcătuit o listă cu lucrurile pe care vrea să le facă înainte de a muri, după ce luna trecută a aflat că suferă de o boală degenerativă gravă şi nu mai are mult de trăit. Fost lector universitar şi tată a doi copii, bărbatul a fost arestat după ce și-a arătat posteriorul în faţa unei camere video de monitorizare a traficului, informează BBC și Mirror, citate de Observatornews.ro.

După ce a aflat că este în fază terminală, Darrell Meekcom a alcătuit o listă cu lucruri pe care vrea să le facă neapărat. Printre acestea și dorința de a-și descoperi posteriorul în faţa unei camere pentru monitorizarea vitezei maşinilor.

Ideea nu tocmai ortodoxă a fost pusă recent în practică de fostul lector universitar, lucru care l-a „costat” o arestare pentru „expunere indecentă”.

La 20 de minute după ce a bifat pe listă „provocarea”, bărbatul s-a trezit înconjurat de trei maşini de poliţie. Șase polițiști i-au pus la pământ poarta, au intrat cu forţa în casa lui Darrell şi l-au imobilizat pe bărbat pentru a-i pune cătuşele.

Această descindere în forță a poliției s-a petrecut sub ochii soției, Sarah Meekcom, care a filmat scena cu telefonul mobil.

În vârstă de 36 de ani, Sarah, care este asistentă medicală, a surprins inclusiv momentul în care soţul său le-a explicat poliţiştilor că e bolnav în stadiu terminal şi nu poate să respire în poziţia respectivă, după ce a fost pus la pământ de oamenii legii.

Cu toate că a fost arestat pentru fapta sa, Darrel Meekcom nu regretă nimic, dar s-a arătat deranjat ce comportamentul polițiștilor.

„Mereu mi-am dorit să fac asta, mai ales că am fost prins de câteva ori depăşind viteza legală cu un număr de kilometri ridicol de mic. Chiar dacă eram de acord să mă predau, mi-au distrus ușa de la intrare și au făcut bucăți poarta din spate”, a Darrel Meekcom.

Ulterior, după ce a fost eliberat, bărbatul a afirmat că a avut vederea înceţoşată şi convulsii, în urma unei lovituri la cap suferite în arest.

„Sunt un individ mare. Poate că m-au perceput ca pe o amenințare, dar din cauza bolilor mele şi un copil de cinci ani m-ar fi putut doborî. M-ar fi putut ucide foarte ușor”, a precizat Darrel Meekcom.

Tată a două fete, de 8 și 10 ani, Darrel Meekcom a fost diagnosticat luna trecută cu atrofie multiplă a sistemului nervos, iar speranţa de viaţă este estimată la cel mult şase ani. Pe lângă atrofia severă a sistemului nervos, Darrel suferă şi de boala Parkinson şi are probleme cu inima și rinichii.

FOTO: Captură video – Sarah Meekcom – Twitter

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă