Un britanic a reclamat la Consiliul Local faptul că un avion i-a umplut curtea de excremente

1 lună in urmă 15

Proprietarul a declarat s-a trezit îngropat în fecale în „incidentul îngrozitor”. De asemenea, curtea a fost umplută de excremente. Deșeurile ar fi fost eliberate dintr-un avion care trecea pe deasupra proprietății unui cetățean britanic din Windsor, pe una dintre principalele căi de zbor spre și de la aeroportul londonez Heathrow, a dezvăluit publicația Manchester Evening News.

Incidentul, petrecut la jumătatea lunii iulie, a devenit public pe 20 octombrie, după ce rezidentul a reclamat situația la Consiliul Local al comitatului Berkshire.

După ce a consultat imaginile puse la dispoziție de proprietar, consilierul Karen Davies a confirmat că „toată grădina și umbrelele din curte erau cu totul acoperite de exremente. Omul era în curte în acel moment, deci o experiență cu adevărat oribilă”.

Toaletele avioanelor stochează deșeurile în rezervoare speciale. Acestea sunt în mod normal golite după ce avionul a aterizat.

John Bowden, alt consilier, a spus că există „o șansă la un miliard” ca un astfel de incident să se întâmple. El a sugerat că „excrementele ar fi putut fi evacuate din greșeală, sub formă fluidă”.

”Obișnuiam să avem probleme cu așa-numita gheața albastră, deșeurile înghețate pline de dezinfectant, la sosire”, a completat acesta.

Accidentul este considerat „foarte rar”, deoarcele toaletele cu vid din aeronavele moderne sunt mult mai sigure. Inovația inginerului James Kemper din 1975 este folosită la scară largă din 1980.

Numele companiei care opera zborul „vinovat” nu a fost dezvăluit.

Cel puțin pentru moment, rezidentul nu a cerut despăgubiri, scrie Manchester Evening News.

Foto cu caracter ilustrativ: EPA

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă