Un britanic a fost condamnat la închisoare în Singapore după ce a refuzat să poarte masca de protecție

2 luni in urmă 43

singapore-covidsingapore-covid
  • Un britanic a fost condamnat la închisoare în Singapore pentru că a refuzat să poarte masca de protecție.
  • Benjamin Glynn ar fi încălcat în repetate rânduri măsurile anti-Covid-19.
  • Singapore este cunoscut pentru impunerea unor reguli stricte anti-Covid.

În Singapore, un britanic care a refuzat să poarte masca de protecție în spații publice a fost condamnat la șase săptămâni de închisoare, scrie CNN.

Benjamin Glynn are 40 de ani și ar fi încălcat în repetate rânduri măsurile anti-Covid-19. El a fost găsit vinovat pentru patru capete de acuzare: nu a purtat masca de protecţie în timp ce se afla într-un tren, în luna mai, şi la o audiere, în iulie, la o curte superioară de justiţie, dar şi pentru tulburarea liniştii publice şi pentru că a folosit cuvinte ameninţătoare la adresa funcţionarilor publici.

Glynn a fost supus anterior şi unei evaluări psihiatrice, ordonată de un judecător.

Miercuri, bărbatul a cerut Curții să renunţe la ceea ce el numește „acuzaţii nedrepte“ şi a cerut ca paşaportul să îi fie returnat pentru a se putea întoarce în Marea Britanie pentru a fi alături de familia sa.

În schimb, judecătorul i-a spus că este „complet nechibzuit“ în convingerea sa că este scutit de legea privind purtarea măștii de protecție din Singapore.

Singapore este cunoscut pentru impunerea unor reguli stricte anti-Covid, în trecut amendând și condamnând la închisoare și alte persoane pentru încălcarea regulilor.

The post Un britanic a fost condamnat la închisoare în Singapore după ce a refuzat să poarte masca de protecție appeared first on Aleph News.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă