Un britanic a câștigat 133.000 de euro la loterie fiindcă și-a uitat ochelarii acasă și n-a mai jucat numerele favorite

1 lună in urmă 87


Denis Fawsitt, 80 de ani, din Hatton, Marea Britanie, a câștigat 116.124 de lire sterline la loterie, circa 133.000 de euro, după ce si-a uitat ochelarii de vedere acasă și a fost nevoit să aleagă numerele aleatoriu, informeaza BBC.


Denis Fawsitt obisnuia să selecteze pe biletul său de la EuroMillions zilele de naștere ale membrilor familiei. Însă, luna trecută, octogenarul și-a uitat ochelarii acasă și a jucat numerele la întâmplare, scoțându-le dintr-o urnă în miniatură pusă la dispoziție de vânzătoare.


„Mi-am dat seama că mi-am uitat ochelarii și am încercat să-mi aleg numerele preferate, dar pur si simplu nu am putut”, a explicat Denis. „S-a dovedit a fi una dintre cele mai bune decizii ale mele”, a completat el.


El a câștigat 116.124 de lire sterline și a sărbătorit momentul alături de soția sa Ann, 79 de ani.


„Am fost șocat când am aflat vestea. Dacă nu aveam probleme cu spatele, aș fi dansat”, a spus Denis. Ann a adăugat: „El a băut puțin whishy, eu m-am desfătat cu un sherry”.


Cei doi au declarat că vor investi o parte din bani în casa și grădina lor, într-un televizor nou, dar au planuri și pentru copii și nepoți: ”Acești bani îi vor ajuta mai mult decat pe noi”.


Foto: Camelot Group


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă