Un brazilian, în atenția lui Gigi Becali! El poate întări apărarea FCSB! Concurență pentru Vinicius și Miron | EXCLUSIV 

1 lună in urmă 30

Evoluțiile de la Gaz Metan l-au făcut pe Ronaldo Deaconu interesant pentru FCSB. Gigi Becali a confirmat că a pus oameni să-l urmărească încă din iarnă, iar evoluțiile mijlocașului de 24 de ani din acest sezon îl apropie de trupa lui Edward Iordănescu, care va avea ultimul cuvânt.

Însă Prosport a aflat că Ronaldo Deaconu nu este singurul fotbalist de la Gaz Metan pe care îl vrea FCSB.

Pe „radarul” echipei lui Gigi Becali a intrat și brazilianul Yuri. Se pare că Iordănescu mai dorește un fundaș central. Asta ar crea concurență pentru Vinicius și Miron, iar Cristea ar putea fi folosit la mijlocul terenului, cum a mai făcut-o Iordănescu jr.

Yuri, în atenția lui Gigi Becali! Și CFR a vrut să-l transfere

Yuri ar fi ușor de luat pentru că intră în această iarnă în ultimele șase luni de contract cu Gaz Metan.

Un fundaș central puternic, brazilianul de 26 de ani este la al doilea sezon în care evoluează constant pentru Gaz Metan. În ediția trecută a campionatului Yuri s-a aflat și în atenția celor de la CFR Cluj.

Ardelenii îl vedeau înlocuitorul perfect pentru Vinicius și chiar au demarat negocieri cu Gaz Metan, din informațiile Prosport. Oferta de 150.000 de euro nu a fost atunci pe placul medieșenilor și oficialii echipei campioane s-au reorientat către alți fundași centrali.

Yuri e cel mai ofensiv fundaș central

Yuri Matias a venit în Europa când avea 21 de ani. Academica Coimbra l-a transferat din Brazilia și sud-americanul a jucat în 64 de partide pentru această formație, în liga secundă portugheză. Mai apoi, Yuri a ajuns la FC Tractor, în Iran, dar a jucat doar două partide, lovindu-se de problemele financiare a iranienilor. În actualul sezon Yuri este cel mai bun marcator dintre fundașii centrali din Liga 1. Apărătorul de 1.86 metri are patru goluri în 12 partide pentru Gaz Metan.

The post Un brazilian, în atenția lui Gigi Becali! El poate întări apărarea FCSB! Concurență pentru Vinicius și Miron | EXCLUSIV  appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă