Un brașovean care amenința că se aruncă de pe un stâlp CFR, convins de negociatorul SAS să coboare

6 zile in urmă 18

Panică în cartierul brașovean Bartolomeu, marți, 4 mai, după prânz. Un bărbat de 29 de ani care se urcase pe un stâlp din infrastructura CFR şi amenința că se aruncă în gol a fost convins să coboare şi să nu facă un gest necugetat de negociatorul Serviciului pentru Acțiuni Speciale (SAS), a scris Brasov.net.

Tânărul s-a urcat, în jurul prânzului, pe un stâlp de aproximativ 20 de metri înălțime, de unde amenința că se sinucide.

La faţa locului s-au deplasat o autoscară, un echipaj SMURD, o autospecială cu apă şi spumă, a explicat ISU Braşov.

Acțiunea de salvare, la care au participat polițiștii Secției 2, agenți din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi și un negociator de la Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov, a fost încununată de succes.

„În urma intervenției negociatorului, bărbatul a revenit pe sol, fiind preluat de către un echipaj medical”, a transmis IPJ Braşov, la ora 13.45.

Brașoveanul nu este la prima ispravă de acest gen. În urmă cu două săptămâni, el s-a urcat pe un panou publicitar, tot din Bartolomeu, şi a ameninţat că se aruncă în gol. Și atunci autorităţile au reuşit să îl convingă să coboare.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă