Un biciclist a fost târât un kilometru pe capotă în București. Bărbatul a intrat în conflict cu șoferul mașinii VIDEO

1 săptămână in urmă 21

Joi, 06 Ianuarie 2022, ora 16:53

4 citiri

Un biciclist a fost târât un kilometru pe capotă în București. Bărbatul a intrat în conflict cu șoferul mașinii VIDEO

Polițiștii de la Secția 20 din Capitală au fost sesizați joi după-amiaza, 6 ianuarie cu privire la faptul ca pe o stradă din Sectorul 6 are loc o agresiune în trafic.

Din verificările efectuate a reieșit că în incident au fost implicați un biciclist livrator și un șofer.

La data de 06 ianuarie 2022, in jurul orei 14.00, Sectia 20 Politie a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul ca pe o stradă din sectorul 6, are loc o agresiune în trafic.

Din verificările preliminare reiese faptul ca a avut loc un incident între un biciclist livrator si un conducator auto, cel din urmă agresând biciclistul pentru faptul că i-ar fi atras atenția cu privire la modul de deplasare in trafic.

Biciclistul s-ar fi urcat pe capota mașinii, agățându-se și fiind transportat pe o distanță mare, până în apropierea Secției 20 de Poliție.

La acest moment cei doi se află la sediul Secției 20 Poliție, pentru stabilirea situației de fapt și de drept, a transmis Poliția Capitalei.

Citeste si:

Bătaie cu pumnii şi cu picioarele, în mijlocul străzii, pe DN1. Poliţia face verificări pentru identificarea celor implicaţi VIDEO

Poliţiştii prahoveni fac verificări pentru identificarea mai multor persoane implicate într-o bătaie care a avut loc în mijlocul drumului naţional 1, pe raza staţiunii Buşteni, imagini cu...

 „Ce facem, bossilor, ne omorâm între noi?”

Ilie Matei, Omul șoselelor, unul dintre cei mai cunoscuți șoferi profesioniști din România, a transmis colegilor de drum un mesaj dur pe pagina sa de Facebook, unde este urmărit de aproape...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

Adevarul.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă