Un bătrân dispărut de 30 de ani s-a întors acasă, în Bacău. În tot acest timp, familia i-a făcut slujbe de pomenire

1 lună in urmă 32

Caz misterios într-o localitate din Bacău. Vasile Gorgos, 93 de ani, dat dispărut acum trei decenii şi despre care se credea că a murit, s-a întors acasă, la Buhoci, relatează publicația locală Deșteptarea.

Minunea s-a petrecut a sfârșitul lunii trecute, când nonagenarul a apărut ca din senin. Vecinii au povestit, pentru postul E-tv Bacău, care a realizat un reportaj, că omul era confuz, că nu mai știa exact care e poarta la care locuiește.

Vasile Gorgos a fost negustor de vite și obișnuia să plece frecvent de acasă. Lispea cu zilele dar de fiecare dată se întorcea.

Ultima dată a plecat în 1991 și de atunci nu a mai fost văzut de familie. Copiii l-au dat dispărut, apoii l-au crezut mort și de 15 ani i-au făcut slujbe de pomenire.

Nora lui Gorgos s-a albit la față când l-a văzut în fața porții. L-a anunțat pe soț că i s-a întors tatăl acasă, iar acesta a crezut, în primă fază, că e o glumă proastă..

Bătrânul părea foarte bine îngrijit, dar când a fost întrebat pe unde a fost acesta a răspuns că acasă.. Cel mai probabil el suferă de o boală neurologică pentru că nu își aduce aminte unde a fost și nici de copiii nu-și mai aduce aminte prea bine.

În buzunarele bătrănului, nora a găsit un bilet de tren din pe ruta Ploiești – Bacău, dar și buletinul de identitate cu adresa din comuna Buhoci. Este foarte posibil ca cineva să-l fi luat și dus acasă după adresa din buletin.

Este doar o ipoteză, iar familia solicită ajutorul autorităților pentru a desluși această poveste ciudată.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă