Un bătrân a murit în timp ce se afla la mall. Zeci de curioși filmau în timp ce omul se sufoca

1 lună in urmă 27

Momente de groază la un mall din Botoșani. Un bărbat de 81 de ani a murit sub privirile clienților fără ca nimeni să intervină.

Din câte se pare, acesta s-a înecat cu o bucată de mâncare și, până să primească ajutor de la ceilalți oameni din jur, s-a sufocat.

Zeci de martori filmau cu telefoanele mobile, în loc să/i dea ajutor, sau stăteau la mese, unde au continuat să mănânce. În cele din urmă, grupul de curioși și gură-cască a fost împrăștiat de angajații de la firma de pază a mall-ului, scrie Monitorul de Botoșani.

La fața locului a ajuns în scurt timp echipajul SMURD cu medic, cadrele medicale începând manevrele de resuscitare imediat, chiar între mese. Bătrânul a fost resuscitat zeci de minute, după care medicii l-au luat și transportat la Urgențe, în speranța că îl vor putea readuce la viață, deși bătrânul nu avea puls. “Din păcate, nu s-a mai putut face nimic. Probabil a fost o asfixie mecanică, cu un bol alimentar. S-a făcut tot ce e omenește posibil, dar inima nu a mai răspuns la manevrele de resuscitare”, a spus un medic din cadrul UPU-SMURD.


Citeste si:

Bărbat găsit mort pe un câmp din București. Acesta era dat dispărut de o lună

Ce mai fac foștii miniștrii de Interne ai României de după 1989. Fostul demnitar care doar citește presa și cânta la vioară

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă