Un bărbat urcat pe stâlp, chiar în fața casei lui Gigi Becali, amenință că se aruncă. Ce doleanțe are VIDEO

1 săptămână in urmă 66

Incredibil cum un bărbat i-a atras atenția lui Gigi Becali. Acesta s-a urcat pe un stâlp care se află chiar în fața casei vedetei și a amenințat că se aruncă. Ce a cerut? Cei de la fața locului și autoritățile venite să îl ajute au rămas fără cuvinte.

Un bărbat s-a aruncat pe un stâlp de iluminat public: se află în fața casei lui Gigi Becali

Un bărbat s-a urcat pe un stâlp de iluminat public din Pipera și amenință că se va arunca. Totul se petrece chiar în fața casei lui Gigi Becali. Acesta a mărturisit celor de la fața locului că își va pune capăt vieții dacă finanțatorul FCSB nu îl va ajuta să își rezolve o mare problemă.

Bărbatul a strigat de zor numele celebrului afacerist și a susținut că vrea o mână de ajutor din partea sa pentru că nu are unde să locuiască. Pompierii și oamenii adunați în zona menționată au încercat minute bune să îl ajute să renunțe la idea de a-și pune capăt zilelor și în cele din urmă să se dea jos.

Chiar vedeta a ieșit în urma scandalului creat din locuință și a stat de vorbă cu el. Bărbatul spune că nu se va da jos, ci vrea ca omul de afaceri să se urce la el pentru a stat de vorbă acolo, pe stâlp.

Conform b365.ro, nu este pentru prima oară când românul se urcă pe stâlpul de iluminat din fața casei latifundiarului și amenință că se aruncă dacă omul de afaceri nu îl ajută. Becali i-a mai oferit acestuia bani de chirie, dar el dorește să aibă o casă a sa.

În final, individul a fost de acord și cu alți bani de chirie pentru a-i ajunge o lună. Patronul FCSB i-a oferit suma, ulterior omul a coborât. Românii știu că cel din urmă are o inimă mare și continuă să facă acte caritabile pe oriunde trece. Din păcate, câțiva dintre ei profită prea tare de binevoința vedetei și așteaptă daruri uriașe.

Pe cine a îngrijit

Afaceristul a ajutat foarte mulți oameni de-a lungul vieții. De asemenea, a sprijinit cu sume considerabile biserici, spitale și copii pentru a-și vedea visele îndeplinite. Bunătatea milionarului este recunoscută în toată țara. Chiar Dumitru Dragomir povestea anul trecut faptul că Becali și-ar fi pus la dispoziție palatul pentru a ajuta mai multe persoane.

„Bă, mă duc la el să cumpăr pământ. Avea pe masă un teanc de bani. Văd doi preoți care coborau pe scară. Știți, domnule Becali, am stat două săptămâni, acum mă simt sănătos. Vă mulțumesc mult, acum sunt sănătos! Eu mă uitam la ei. Și îl întreabă Gigi Becali: Părinte ai nevoie de bani? Ai bani? N-a terminat fraza.

I-a dat o mie, apoi i-a mai dat o mie. I-a dat două mii unui preot. Eu îl întreb: Băi, Gigi, ce e cu popii ăștia aici? Și el zice, băi, vorbește frumos, n-ai voie să înjuri! Sus, la etaj, sunt nu știu câte măicuțe, într-o parte, și alți 14 preoți bolnavi în altă parte.

Vă jur! În palat, vă dau cuvântul meu de cinste, de onoare și de om. La el în palat avea măicuțe bolnave și preoți care stăteau de două luni cu tratament acolo, în palat.”, a povestit Dumitru Dragomir la Realitatea PLUS.

The post Un bărbat urcat pe stâlp, chiar în fața casei lui Gigi Becali, amenință că se aruncă. Ce doleanțe are VIDEO appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă