Un bărbat susține că a fost atacat de „cea mai furioasă caracatiţă” pe o plajă. Înregistrarea a devenit virală

1 săptămână in urmă 1


Un bărbat care înota în apropierea unei plaje din statul Western Australia a avut parte de o ”biciuire” dureroasă din partea ”celei mai furioase caracatițe”, așa cum el o numește. O înregistrare cu caracatița nervoasă a devenit virală pe rețelele de socializare, scrie BBC.


Geologul Lance Karlson a spus că tocmai se pregătea să facă o baie în apropierea staţiunii în care era cazat împreună cu familia, în Golful Geographe, când a observat ieşind din apă ceea ce a crezut că este coada unei pisici de mare care ataca un pescăruş.


El s-a apropiat împreună cu fiica sa în vârstă de doi ani de apă, a descoperit că era vorba despre o caracatiţă şi a început să o filmeze.


În imaginile surprinse, se poate vedea cum caracatiţa, aflată aproape de mal, încearcă să-l lovească pe bărbat cu tentaculele.


Caracatiţa s-a năpustit asupra noastră, ceea ce a fost un adevărat şoc.

Karlson pentru agenția de presă Reuters:
View this post on Instagram

A post shared by Lance Karlson • Author (@lancekarlson)


Mai târziu, Karlston şi-a pus ochelarii de înot şi a intrat singur în apă pentru a face scufundări. S-a întâlnit din nou cu caracațita, care l-a lovit.


”Ochelarii mi s-au aburit, apa s-a tulburat dintr-o dată şi-mi aduc aminte că am fost şocat şi confuz”, a adăugat Karlson pentru Reuters.


Fostul salvamar a povestit că tentaculele i-au lăsat urme roșii usturătoare pe braț, gât şi spate. Pentru că nu a avut la îndemână oţet, tratamentul lui obişnuit împotriva usturimii provocate de animalele acvatice, Karlson a turnat cola pe zonele afectate, întrucât știa că orice acid poate ameliora acea senzație dureroasă.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă