Un bărbat şi-a ţinut fratele decedat pe canapea timp de câteva luni bune, de teamă că trebuie să stea singur în casă, în Ucraina

1 lună in urmă 6

De Andreea Anghel.
Publicat: 06.03.2021, 10:09.
Actualizat: 06.03.2021, 10:10

Un bărbat din Ucraina şi-a ţinut fratele decedat pe canapea, de teama că o să stea singur în casă. Timp de câteva luni bune, omul s-a purtat de parcă fratele său era în viaţă. A dormit şi a mâncat alături de el. Vecinii au fost cei care au dat alarma, după ce nu îi mai văzuseră pe cei doi de ceva vreme. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!

Vecinii au fost cei care au dat alarma

Un bărbat din Ucraina şi-a ţinut fratele decedat pe canapea, de teama că o să stea singur în casă

Profimedia Images

Un bărbat şi-a ţinut fratele decedat câteva luni bune pe canapea Incidentul a avut loc în Ucraina

Un bărbat a trăit luni întregi cu cadavrul fratelui său mort, pentru că ''îi era frică să nu fie singur''. Valeriy, în vârstă de 52 de ani, nu a putut să-şi găsească puterea de a-și îngropa fratele, Andrey, în vârstă de 42 de ani, după ce a murit. Cel mai probabil, cauza morţii este un atac de cord.

În schimb, a dormit lângă el și a luat masa cu cadavrul care deja se afla într-o vizibilă stare de descompunere. Presa locală relatează că și-a tratat fratele ca și cum ar fi fost în viață, continuând să vorbească cu el. Corpul mumificat al decedatului a fost în cele din urmă găsit în Novomoskovsk, Ucraina.

Explicând acțiunilor sale poliției, Valeriy a spus că ''a trăit cu cadavrul pentru că îi era frică de singurătate''.

Vecinii au fost cei care au dat alarma

Descoperirea șocantă a fost făcută mai întâi de vecinii preocupați care au mers la casa fraților după ce nu i-au văzut pentru mai mult timp. Albina, o femeie care locuia alături, ar fi spus: ''Când am intrat în casă am simțit o duhoare îngrozitoare. O figură umană zăcea pe canapea. Era acoperită cu o pătură. Când am aruncat pătura deoparte, am văzut un schelet uman putrezit."

Albina a adăugat: ''Valeriy a dormit și a luat o masă lângă cadavrul în descompunere timp de câteva luni. L-a tratat pe fratele său de parcă ar fi fost în viață, continuând să vorbească cu el. A spus că se teme de singurătate".

Vecinii au sunat la poliția care a ajuns la fața locului. Corpul mumificat a fost mutat de pe canapea pe un covor și a fost transportat afară pentru a fi dus la o morgă. Vorbind cu ofițerii, Valeriy a afirmat că fratele său a murit în urma unui infarct, potrivit mirror.co.uk.

Hanna Starchevska, purtătorul de cuvânt al poliției a declarat: ''În timpul unei examinări superficiale, nu au fost găsite semne de violenţă pe corp care să provoace decesul. Conform informaţiilor, victima a murit din cauze naturale".

Însă, o anchetă este în curs de desfăşurare, pentru a depista cu exactitate cauza morţii.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

frate deces canapea ucraina
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă