Un bărbat și-a strangulat partenera în somn, în timp ce visa că era luptător MMA

1 lună in urmă 1


Acuzat că a încercat să-și omoare partenera de viață în somn, un bărbat din Marea Britanie susține că totul s-a întâmplat din cauza unui vis, informează Metro.


Nefericitul eveniment a avut loc la data de 13 noiembrie 2019, când Bradley Souto, 31 de ani, a fost la un pas de a o ucide pe Rebecca Jackson prin strangulare.


Bărbatul neagă acuzația de tentativă de omor. Bradley Souto le-a spus magistraților că în ziua respectivă a urmărit un meci de MMA la televizor, iar noaptea a visat că lupta în cușcă. Astfel, fără să-și dorească să facă acest lucru, el și-a strangulat partenera.


"A mers la culcare (n.r. - Rebecca Jackson), iar următorul lucru pe care și-l amintește sunt mâinile lui în jurul gâtului. Nu mai putea să respire, iar înainte să-și piardă cunoștința, l-a auzit spunând: «Stai liniștită, nu va dura mult».", a afirmat Jonathan Straw, procurorul de caz.


Avocatul lui Bradley Sout a afirmat că acesta și-a dat seama la timp de ce era pe cale să facă și s-a oprit.


"Am crezut că o să mor. M-am gândit că atât mi-a fost. Cea mai mare frică a mea a fost legată de copii și de faptul că aceștia ar putea crește fără mamă. Îmi ador copiii. Nu mi-a venit să cred prin ce trec", și-a amintit femeia.


Săptămâna viitoare, judecătorii vor lua o decizie în acest caz.
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă