Un bărbat și-a lăsat soția înjunghiată pe autostradă, să o lovească mașinile, în Germania

1 săptămână in urmă 7

Chemați la un accident rutier pe o autostradă din nordul țării, polițiștii germani au descoperit o poveste teribilă în victimei, o tânără de 31 de ani, relatează radioteleviziunii publice Norddeutscher Rundfunk.

După ce a găsit sâmbătă o femeie moartă pe A7 lângă Schuby (districtul Schleswig-Flensburg), poliția a anunțat luni mai multe detalii. Un bărbat de 33 de ani este cercetat sub suspiciunea de omor din culpă, el fiind chiar soțul tinerei moarte.

Suspectul este acuzat că sâmbătă de dimineață a oprit autoturismul pe care-l conducea și în care călătorea alături de soția lui, 31 de ani, pe banda de urgență a autostrăzii A7. Apoi a înjunghiat-o pe femeie de mai multe ori și a lăsat-o pe șosea.

Potrivit constatărilor anterioare, anchetatorii presupun că femeia, care a fost grav rănită în urma atacului, a fost ulterior prinsă și lovită de un vehicul care nu a fost încă identificat, probabil un camion. Potrivit unui expert în accidente rutiere, e posibil ca șoferul camionului să nu fi observat incidentul.

germania-a71Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Potrivit polițiștilor, tânăra de 31 de ani a murit la locul accidentului, în urma traumatismelor multiple suferite în urma coliziunii cu vehiculul necunoscut.

Soțul femeii a fost arestat fără să se opună la locul accidentului, fiind găsit lângă mașina lui, un Suzuki argintiu. Un procuror a cerut duminică internarea lui într-o clinică de psihiatrie.

O purtătoare de cuvânt a parchetului din Flensburg a declarat agenției de presă germană că ancheta privind motivul înjunghierii este în desfășurare. „În acest moment, nu pot fi oferite informații despre asta.”, a spus ea. Bărbatul și femeia sunt ambii de naționalitate siriană și aveau acte legale de ședere în Danemarca.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă